Τομ Παπαδόπουλος και ΑΦΜ στο προσκήνιο

Ο Ελληνοαμερικανός, η ισχυρότερη προοπτική στο εναλλακτικό σχέδιο του Μυροφορίδη για το ιδιοκτησιακό, ενώ εντατικοποιείται η προσπάθεια για ολοκλήρωση σύστασης της ΠΑΕ.

Ο Παύλος Μυροφορίδης, από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του στη Μικρα (και αρκετά… νωρίτερα, είναι η αλήθεια) ασχολήθηκε με την εξεύρεση εναλλακτικού σχεδιασμού στο ιδιοκτησιακό της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, για την περίπτωση, που ο Σορούρ δεν φτάσει την ιστορία μέχρι τέλους.

Όπως γίνεται – σαφέστατα – αντιληπτό, ο Παύλος Μυροφορίδης, αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή αυτή τη στιγμή, από ό,τι απαιτεί ο ρόλος του ως κορυφαίου στελέχους του αγωνιστικού τμήματος, καθώς ο δεσμός του με την ομάδα τον οδηγεί και  σε εντατική προσπάθεια εξασφάλισης της προοπτικής και του μέλλοντός της σε ευρύτερο πεδίο…

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, διατηρεί ως την πιο ισχυρή επιλογή την περίπτωση του Τομ Παπαδόπουλου, με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να είναι ανοικτός σε όλες τις συζητήσεις για εκδοχή ανάμειξής του με τα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, από χορηγική συνεργασία μέχρι τη συμμετοχή σε ιδιοκτησιακό σχήμα.

Οι συζητήσεις μαζί του βρίσκονται σε απόλυτη εξέλιξη και αναμένονται σημαντικά και ουσιαστικά νεότερα στη συνέχεια, πάντοτε σε συνάρτηση με το πώς θα δρομολογηθεί η περίπτωση Σορούρ.

Εκείνο, που «καίει», ωστόσο, τα μέλη της διοικούσης επιτροπής του ποδοσφαιρικού Τμήματος είναι η σύσταση της ΠΑΕ και το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η απόκτηση και ενεργοποίηση του νέου ΑΦΜ, γεγονός το οποίο θα αποτελέσει θρυαλλίδα άμεσων εξελίξεων στο συγκεκριμένο θέμα, με πρώτιστη το άνοιγμα λογαριασμού κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου.

Η επικοινωνία των ιθυνόντων της ομάδας με τα κεντρικά του Υπουργείου Εμπορίου στην Αθήνα αναμένεται να φέρει αποτέλεσμα, ώστε ακόμη και σήμερα (22/8) να ολοκληρωθεί το μείζον αυτό ζήτημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Παναγόπουλος για την άσκηση αγωγών και τον δικαστικό αγώνα

Ποδόσφαιρο

Back to Top