Οι πρώτοι… «πεσόντες»…

Ενημερώθηκαν ότι αποχωρούν Καραντασιάδης, Μεντί και Νικολακάκης.

Οι ανακοινώσεις των αποφάσεων του Παύλου Μυροφορίδη σχετικά με το ποιοι από τους ποδοσφαιριστές του αρχικού ρόστερ θα αποχωρήσουν από την ομάδα έχουν ήδη αρχίσει.

Ήδη τρεις ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν ότι η προφορική συμφωνία τους με τον Ημίθεο δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί και, συγκεκριμένα, είναι οι:

Άγγελος Καραντασιάδης. Ο αρχηγός της περσινής ομάδας δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό του τεχνικού διευθυντή, καθώς υπάρχει – πλέον – «υπερπληθυσμός» στους κεντρικούς αμυντικούς, μετά την προθήκη των Ζιαμπάρη, Κούσα, Κουκόλη και Στάμου.

Κριστιάνο Μεντί. Εκτός πλάνων ετέθη και ο Σενεγαλέζος σέντερ φορ, ο οποίος πέρσι χρησιμοποιήθηκε ως εναλλακτική λύση. Η παρουσία του Χρήστου Ρόβα, η έλευση του Εμανουέλ Περόνε και η βέβαιη προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού κυνηγού, κατέστησαν πλεοναστική την παρουσία του στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Μανώλης Νικολακάκης. Πρόκειται για περίπτωση αποχωρούντος από την κατηγορία των νεοφερμένων στην ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής επέλεξε τονΔημήτρη Κουτρομάνο ως τη βασική λύση για τη θέση του δεξιού μπακ στην ομάδα της νέας περιόδου, ενώ η ενδεχόμενη παραμονή του Κώστα Καζναφέρη φαίνεται να τον καλύπτει και ως προς το επίπεδο της εναλλακτικής λύσης.

Ο Παύλος Μυροφορίδης θα εξακολουθήσει τη διαδικασία ενημέρωσης των παικτών, οι οποίοι τίθενται εκτός ρόστερ και είναι πολύ πιθανό η εκκαθάριση του αγωνιστικού δυναμικού να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top