- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι πρώτοι… «πεσόντες»…

Οι ανακοινώσεις των αποφάσεων του Παύλου Μυροφορίδη σχετικά με το ποιοι από τους ποδοσφαιριστές του αρχικού ρόστερ θα αποχωρήσουν από την ομάδα έχουν ήδη αρχίσει.

Ήδη τρεις ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν ότι η προφορική συμφωνία τους με τον Ημίθεο δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί και, συγκεκριμένα, είναι οι:

Άγγελος Καραντασιάδης. Ο αρχηγός της περσινής ομάδας δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό του τεχνικού διευθυντή, καθώς υπάρχει – πλέον – «υπερπληθυσμός» στους κεντρικούς αμυντικούς, μετά την προθήκη των Ζιαμπάρη, Κούσα, Κουκόλη και Στάμου.

Κριστιάνο Μεντί. Εκτός πλάνων ετέθη και ο Σενεγαλέζος σέντερ φορ, ο οποίος πέρσι χρησιμοποιήθηκε ως εναλλακτική λύση. Η παρουσία του Χρήστου Ρόβα, η έλευση του Εμανουέλ Περόνε και η βέβαιη προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού κυνηγού, κατέστησαν πλεοναστική την παρουσία του στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Μανώλης Νικολακάκης. Πρόκειται για περίπτωση αποχωρούντος από την κατηγορία των νεοφερμένων στην ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής επέλεξε τονΔημήτρη Κουτρομάνο ως τη βασική λύση για τη θέση του δεξιού μπακ στην ομάδα της νέας περιόδου, ενώ η ενδεχόμενη παραμονή του Κώστα Καζναφέρη φαίνεται να τον καλύπτει και ως προς το επίπεδο της εναλλακτικής λύσης.

Ο Παύλος Μυροφορίδης θα εξακολουθήσει τη διαδικασία ενημέρωσης των παικτών, οι οποίοι τίθενται εκτός ρόστερ και είναι πολύ πιθανό η εκκαθάριση του αγωνιστικού δυναμικού να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.