Σημαντική κίνηση οικονομικής συνεισφοράς από την «Αυτόνομη»

Ο «κυανόλευκος» Σύνδεσμος κατάφερε ήδη να διαθέσει σημαντικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας και σπεύδει να παραδώσει τα χρήματα στη διοίκηση, προκειμένου να συμβάλλει στη μεταγραφική ενίσχυση!

Το έκαναν και πέρσι στην προσπάθεια της επανεκκίνησης από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και το συνεχίζουν και ενόψει της προσπάθειας, η οποία αρχίζει στη Football League.

Ο λόγος για τα μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10, που δεν περιορίζονται στο γεγονός ότι ακολουθούν πιστά και απαρέγκλιτα την ομάδα ακόμη και στην πιο απομονωμένη εσχατιά της ελληνικής ποδοσφαιρικής επικράτειας, αλλά σπεύδουν να συνδράμουν και οικονομικά στην όλη προσπάθεια, στον βαθμό των δικών τους δυνατοτήτων.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, οι οργανωμένοι Ηρακλειδείς κατόρθωσαν να προωθήσουν με εντατικό και αποτελεσματικό τρόπο τα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας, με αποτέλεσμα να έχουν διαθέσει ήδη έναν σημαντικό αριθμό στα μέλη τους, γεγονός, το οποίο απέφερε και τις ανάλογες εισπράξεις.

Γνωρίζοντας ότι η ομάδα και πιο συγκεκριμένα ο εκπονητής της διαδικασίας ενίσχυσης, Παύλος Μυροφορίδης, έχουν άμεση ανάγκη χρηματικών εισροών ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, προκειμένου να «τρέξει» ομαλά η εν εξελίξει επιχείρηση των μεταγραφικών κινήσεων και της τελικής συγκρότησης ενός αξιόπιστου ρόστερ πρωταθλητισμού, αποφάσισαν να παραδώσουν άμεσα το ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε μέχρι στιγμής.

Σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες της ομάδας και τον – καθ’ ύλην αρμόδιο – τεχνικό διευθυντή των «κυανολεύκων», κανόνισαν να παραδοθούν τα συγκεκριμένα χρήματα, ώστε να εξυπηρετηθεί η πληρωμή προκαταβολών στους νεομεταγραφέντες παίκτες και να υποβοηθηθεί η ενεργοποίηση των συμφωνιών, που κάνει ο Παύλος Μυροφορίδης στο μεταγραφικό πεδίο.

Μάλιστα, διευκρίνισαν προς τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού Ημίθεου ότι αυτή κίνηση αποτελεί μόνο την αρχή της προσπάθειάς τους στον τομέα της προώθησης των διαρκείας και ότι φιλοδοξούν, μετά τον Δεκαπενταύγουστο, να προχωρήσουν σε νέα μαζική διάθεση, ώστε να επανέλθουν, συνεισφέροντας στο ταμείο της ομάδας με νέα οικονομική ενίσχυση!

Πρόκειται – πέρα από κάθε αμφισβήτηση – για γεγονός, που πρέπει να τύχει μίμησης από το ευρύ κοινό της οπαδικής βάσης του Συλλόγου, ιδίως τώρα, κατά την κρίσιμη περίοδο συγκρότησης της νέας αγωνιστικής σύνθεσης της ομάδας, την οποία διανύουμε…

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top