Μία ανάσα από την επιστροφή ο «Μανώλης»

Η έλευση Μυροφορίδη φαίνεται να «κλειδώνει» την επάνοδο του Εμανουέλ Περόνε.

Ο Ημίθεος είχε ενδιαφερθεί για την επιστροφή του Εμανουέλ Περόνε και πριν την έλευση του Παύλου Μυροφορίδη. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος εκτιμά σε σημαντικό βαθμό τις πολυδιάστατες ποδοσφαιρικές ικανότητες του πολύπειρου Αργεντινού φορ, ο οποίος, μολονότι υψηλόσωμος, είναι επιθετικός δημιουργίας και συμμετοχής, ικανός να προσδώσει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας.

Όπως αποδεικνύεται, οι απόψεις και οι εκτιμήσεις κόουτς και τεχνικού διευθυντή έχουν συμπέσει, καθώς ο 35χρονος κυνηγός ανήκει στην κατηγορία των παικτών με τους οποίους επιθυμεί συνεργασία και Παύλος Μυροφορίδης.

Μάλιστα, η ανάληψη καθηκόντων από τον τελευταίο στον Ηρακλή, μετά από μία τετραετία απουσίας, λειτουργεί ευεργετικά στην όλη προσπάθεια επιστροφής και του Περόνε στην ομάδα. Ο παίκτης ήταν εξ αρχής θετικός στη συγκεκριμένη προοπτική, όμως η έλευση Μυροφορίδη του προσέφερε τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσει το βήμα της επανόδου στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό περιβάλλον, μετά από μία σεζόν στη Super League.

Έχοντας, πλέον, υπ’ όψιν του ένα ύψος μπατζετ, στο οποίο θα κινηθεί μεταγραφικά ο τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού», κατέστη δυνατό να συζητήσει και σε επίπεδο οικονομικών δεδομένων με τον ποδοσφαιριστή και όλα προδίδουν ότι «τα βρίσκουν».

Σύντομα αναμένονται καταληκτικές εξελίξεις και στην περίπτωση του Εμανουέλ Περόνε, ο οποίος προσδοκάται ότι θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες με την ομάδα, εντασσόμενος στο πρόγραμμα της «κυανόλευκης» προετοιμασίας, όπως – σταδιακά – θα συμβεί και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που έχει επιλέξει και συμφωνήσει ο Παύλος Μυροφορίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top