Προσπάθεια να «κλείσει» ο επενδυτής μέχρι την Τρίτη (31/7)

Συνεχείς και εντατικές διαβουλεύσεις με τους υποψηφίους για το ιδιοκτησιακό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Οι μέρες «τρέχουν» και μαζί τους και ο χρόνος κυλά προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης των τυπικών της σύστασης της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές και φοροτεχνικές διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί από τους νομικούς και τους παράγοντες της ομάδας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στη Μίκρα επείγονται να ολοκληρώσουν τις επαφές τους με τους υποψηφίους να αναλάβουν την ιδιοκτησία της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας, ώστε να διαπιστωθεί αν θα προκύψει – τελικά – κάποιος για αυτόν τον τόσο κρίσιμο ρόλο ή αν το όλο εγχείρημα στηριχθεί στην προσπάθεια της πολυμετοχικότητας.

Μάλιστα, πράττουν ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου το μέγιστο αυτό ζήτημα να ξεκαθαρίσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ώστε, με την εκπνοή του Ιουλίου, να έχει καθοριστεί και ο τρόπος με τον οποίο θα καλυφθεί το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.

Αν δηλαδή θα αναλάβει την πλήρωσή του ο επενδυτής ή αν θα προχωρήσει το πλάνο της πολυμετοχικής κάλυψης του ποσού, μέσα από τις προσφορές, που ήδη έχουν καταθέσει επιφανείς Ηρακλειδείς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν με μεγαλύτερα ποσά από αυτά της αγοράς μιας μετοχής ή ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Για τον σκοπό αυτό οι επαφές εντατικοποιήθηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο, με την προσδοκία να προκύψει αίσιο αποτέλεσμα στις αρχές της εβδομάδας και άπαντες στον Ηρακλή να γνωρίζουν προς τα πού κινείται η όλη υπόθεση.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top