Πραγματοποιείται η δεύτερη επαφή με τον Βασιλειάδη

Η «κυανόλευκη» πλευρά επίκειται να συναντηθεί με τον υφυπουργό – Στη συζήτηση και η αντίθεση στην προοπτική προβιβασμού μόνο μιας ομάδας από τη Football League.

Η ώρα της δεύτερης συνάντησης του επίσημου ποδοσφαιρικού Ηρακλή με τον Γιώργο Βασιλειάδη έχει φτάσει. Τα ζητήματα πολλά, σημαντικά και ανοιχτά από την πρώτη επαφή των δύο πλευρών, με την προσδοκία να κλείσουν μέσα από την επικείμενη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς μέρες.

Πρωτίστως, η ομάδα θα μεταφέρει στον υφυπουργό το οριστικό πλάνο διαχείρισης της νέας ΠΑΕ, αυτό της πολυμετοχικότητας με ευρεία διασπορά των μετοχών και την προσπάθεια προσθήκης κάποιων βασικών μετόχων, που θα αναλάβουν το μεγαλύτερο βάρος της χρηματοδότησης και, από εκεί και πέρα, θα περιμένει συγκεκριμένες τοποθετήσεις από πλευράς του κυβερνητικού παράγοντα.

Αυτές έχουν να κάνουν με την οριστικοποίηση σχετικά με το τι ισχύει για τα χρέη, που θα κληρονομήσει η νέα ΠΑΕ και τον ακριβή τρόπο αντιμετώπισης του θέματος, μέσω της φόρμουλας, την οποία ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξασφαλίσει για τον Ημίθεο (χορηγικό πρόγραμμα).

Βεβαίως, από την «κυανόλευκη» πλευρά είναι, επίσης, αποφασισμένοι να αναφερθούν με κατηγορηματικό τρόπο σε ένα ζήτημα, το οποίο εξακολουθεί με δική του πρωτοβουλία να διατηρεί στην επικαιρότητα ο Γιώργος Βασιλειάδης, αυτό, της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Ο ποδοσφαιρικός «Γηραιός», με τον πιο επίσημο τρόπο, θα προβάλλει και θα καταγράψει την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε σχέδιο αναδιάρθρωσης, το οποίο θα αντιστρατεύεται τα συμφέροντα του Συλλόγου, όπως εκείνο, που έχει να κάνει με την πρόσφατη αντιπρόταση της Super League, που προβλέπει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μόνο μιας (!) ομάδας από τη Football League της νέας περιόδου.

Προλειαίνει το έδαφος σήμερα (2/7) ο Βαφειάδης

Ο πρόεδρος της διοικητικής ομάδας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης, θα έχει σήμερα (Δευτέρα 2/7) την ευκαιρία να προλειάνει το έδαφος για την επικείμενη δεύτερη επαφή των ανθρώπων της ομάδας με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Θα εκπροσωπήσει τον Ημίθεο στη συνάντηση της Football League με τον υφυπουργό και θα έχει ιδιαίτερη συζήτηση μαζί του σχετικά με την εν αναμονή καθοριστική συζήτηση των “κυανολεύκων” με τον κυβερνητικό παράγοντα για τα ζητήματα, που αφορούν στη νέα ΠΑΕ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top