Έκλεισαν και ανακοινώνονται Αρμενάκης και Μπαμπαλιούτας!

Η πολύπειρη τριάδα του περσινού «κορμού» (συμπεριλαμβανομένου του Προύσαλη) παραμένει στην ομάδα και αποτελεί εχέγγυο αξιόπιστης αγωνιστικής παρουσίας – και σε ευρωπαϊκό επίπεδο – τη νέα χρονιά!

Βόλει, Ηρακλής

Πολύ δυναμικά στον τομέα της συγκρότησης του νέου ρόστερ «μπήκε» η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον «μαέστρο» του «κυανόλευκου» αγωνιστικού συνόλου, έχει συμφωνήσει για την παραμονή και του μεγάλου επιθετικού ηγέτη αυτής της ομάδας, του διεθνή διαγωνίου, Απόστολου Αρμενάκη, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τις δύο πιο βασικές θέσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Γιάννη Ορφανού, δηλαδή αυτές του πασαδόρου και του διαγωνίου.

Και, βεβαίως, δεν είναι μόνο η κατά άτομο παρουσία των «δύο» στην ομάδα, αλλά και η υπεραξία, που προσδίδει η μεταξύ τους άριστη συνεργασία, καθώς είναι πολλάκις αποδεδειγμένο ότι Προύσαλης και Αρμενάκης, σε αγωνιστικό επίπεδο, «βρίσκονται με κλειστά μάτια»…

Παράλληλα, για μια ακόμη χρονιά, συνεχίζει στον Ημίθεο και ο πολύπειρος λίμπερο, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι τον Οκτώβριο κλείνει τα 46 χρόνια του, παραμένει ένας από τους κορυφαίους της Volley League στη θέση του.

Μάλιστα, στον σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας προβλέπεται το «μοίρασμα» της θέσης του λίμπερο μεταξύ του Μπαμπαλιούτα και του εξαιρετικά ταλαντούχου 20χρονου διεθνή, Αντώνη Μπουράκη, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πολύ σύντομα η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη θα ανακοινώσει και επισήμως τις σπουδαίες συμφωνίες παραμονής Απόστολου Αρμενάκη και Λάμπη Μπαμπαλιούτα.

Σχετικά Άρθρα

Επιβεβαίωση της αποκλειστικής είδησης της BlueArena: Στον Φοίνικα ο Ορφανός!

Βόλει

Πλέον, η παρουσία του κόσμου συνιστά ζήτημα αγωνιστικής επιβίωσης

Βόλει

Back to Top