Άρχισαν οι ανακοινώσεις: Ανανέωσε ο Κώστας Προύσαλης!

«Η παρουσία μου, εγγύηση ότι θα μείνουμε ψηλά», δήλωσε ο μαέστρος του Ηρακλή!

Βόλει, Ηρακλής

Η ανακοίνωση του Τμήματος βόλεϊ του Ημίθεου για τη σπουδαία κίνηση:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή πασαδόρο Κώστα Προύσαλη για τη νέα σεζόν 2018-19.

Μετά την συνάντηση του Προέδρου του ΤΑΑ κ. Π Καλαϊτζίδη και του Κ. Προύσαλη στα γραφεία του Συλλόγου ο έμπειρος αθλητής δήλωσε τα εξής :

«Καταρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ηρακλή για ακόμη μια χρονιά. Ήταν επιθυμία μου αλλά και επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να με κρατήσει. Υπάρχει πλάνο στην ομάδα να κρατηθεί ψηλά και γιατί όχι να κάνει και το κάτι παραπάνω, φυσικά αυτό θα μπορέσουμε να το δούμε αφού ολοκληρωθουν τα ροστερ των ομάδων αλλά και το δικό μας. Θεωρώ με την παραμονή μου πως είμαι μια εγγύηση για τον κόσμο και ότι το τμήμα θα μείνει ψηλά, αλλιώς δεν θα εμένα διαφορετικά. Θέλω να παίζω στον Ηρακλή αλλά θέλω και ο Ηρακλής να είναι ψηλά. Μακάρι να συνεχίσουν και τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα, ο στόχος είναι αυτός και επίσης να μπούνε και 2-3 καινούριες προσθήκες που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα έτσι ώστε να βγούμε την νέα χρονιά ανταγωνιστικοί. Σίγουρα το δελεαρ της Ευρώπης είναι πολύ μεγάλο για μένα αλλά και για κάθε παιδί που θα έρθει στον Ηρακλή, όπως φυσικά και η θέση του τμήματος είναι να βρίσκεται στην Ευρώπη και όχι μόνο στο challenge cup αλλά ακόμα και στο Cev cup και στο champions league. Όπως είπα και πέρυσι αυτό θα γίνει σιγά- σιγά, κάθε χρόνο θα ανεβαινουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Φέτος παίζουμε Ευρώπη και πρέπει να το εκμεταλλευτουμε έτσι ώστε να ξανά δημιουργήσουμε τον Ηρακλή του παρελθόντος και αυτό θα γίνει με αρκετή υπομονή. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο του Ηρακλή να μας στηρίζει και να ειναι σε κάθε παιχνίδι στο πλευρό μας ».

Αρχηγέ σου ευχόμαστε Καλή αγωνιστική Χρονιά με Υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΗΡΑΚΛΗ μας σε Ελλάδα & Ευρώπη !!!».

Σχετικά Άρθρα

Ορφανός: «Στόχος η συνεχής βελτίωση, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα»

Βόλει

Ορφανός: «Λειτουργούμε σαν οικογένεια, μας δίνει έξτρα κίνητρο ο κόσμος»

Βόλει

Back to Top