Και πάλι GIVOVA…

Ο Ηρακλής, επανερχόμενος στις επαγγελματικές κατηγορίες, συνεχίζει από εκεί, που… σταμάτησε, όσον αφορά στον προμηθευτή αθλητικού ιματισμού…

Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, κόντρα στη λαίλαπα Παπαθανασάκη και στις τεράστιες και πολλαπλές αντιξοότητες, τις οποίες δημιούργησε, το αγωνιστικό τμήμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή αντιστάθηκε και κατόρθωσε αυτό, που φαινόταν ακατόρθωτο: την παραμονή στην κατηγορία, εντός των αγωνιστικών χώρων.

Βεβαίως, στη συνέχεια, η ομάδα (για ακόμη μία φορά) βρέθηκε εκτός επαγγελματικών κατηγοριών, μέσα από τη γνωστή και προσφιλή, στο σκοτεινό και σάπιο ποδοσφαιρικό σύστημα της διαπλοκής, διαδικασία: τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό, που έφερε – μοιραία – την ανάγκη επανεκκίνησης από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Πάντως, αμέσως- αμέσως, με την επάνοδο της ομάδας στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, προκύπτει κοινό σημείο αναφοράς, έστω και σε επίπεδο λεπτομερειών, αν κανείς μπορεί να χαρακτηρίσει ως «λεπτομέρεια» την εταιρία αθλητικού ιματισμού, με την οποία συνεργάζεται μία ομάδα.

Έτσι, λοιπόν, οι διοικούντες του Ημίθεου, μετά το πέρας της χρονιάς της παρουσίας σε ερασιτεχνική κατηγορία, επέλεξαν να επανέλθει η συνεργασία με την ιταλική εταιρία αθλητικού υλικού, GIVOVA, η οποία «έντυσε» τους «κυανόλευκους» την τελευταία χρονιά τους στη μεγάλη κατηγορία, όπως αναφέρει σήμερα (27/6) η εφημερίδα “Metrosport”.

Η GIVOVA, λοιπόν, θα είναι ο προμηθευτής αθλητικού ιματισμού για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019, κατά την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Football League.

Να θυμίσουμε ότι η ιταλική εταιρία, ως πρώτη εμφάνιση της ομάδας της περιόδου ’17–’18, είχε λανσάρει την… «αργεντίνικη» εμφάνιση, με σιέλ – λευκή ριγέ φανέλα και blue-black παντελονάκι…

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top