Συνένωση δυνάμεων και συγκροτημένη προσπάθεια για τη νέα ΠΑΕ ζητεί η «ΑΘ10»

Οι οργανωμένοι του Ηρακλή ζητούν τη σύσταση ευρείας επιτροπής Ηρακλειδέων για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η επανασύσταση της ΠΑΕ Ηρακλής απασχολεί σε απόλυτο βαθμό και την οργανωμένη οπαδική βάση του Συλλόγου, με την Αυτόνομη Θύρα 10, κατόπιν των όσων ειπώθηκαν στη συγκέντρωση ενημέρωσης του Κατσανείου, να εκφράζει τη θέση της για ενωτική και οργανωμένη προσπάθεια προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης για τη νέα κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Η θέση της «Αυτόνομης» είναι ότι πρέπει να συσταθεί ένα κλιμάκιο Ηρακλειδέων, συγκροτούμενο από ιθύνοντες του Ερασιτέχνη και της ποδοσφαιρικής διοίκησης, το οποίο θα αναλάβει την εξεύρεση μίας ικανής ιδιοκτησιακής κατάστασης για τη νέα ΠΑΕ.

Μέχρι τότε, ζητούν να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες προσέλκυσης Ηρακλειδέων που μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν, ώστε να αρχίσει να «τρέχει» η όλη κατάσταση, μέχρι ότου να βρεθεί – αν και εφόσον βρεθεί – ο ένας και ισχυρός επενδυτής.

Οι οργανωμένοι Ηρακλειδείς ζητούν να επικρατήσει πνεύμα ενότητας από όλους τους φορείς του Συλλόγου, προς τον κοινό σκοπό της εξασφάλισης του καλύτερου για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top