Πρώτη μακρινή διαδρομή και πρώτη διανυκτέρευση εκτός Θεσσαλονίκης…

Πρώτη μακρινή διαδρομή και πρώτη διανυκτέρευση εκτός Θεσσαλονίκης…

Όπως είναι καταρτισμένοι οι Όμιλοι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, οι ομάδες αποφεύγουν την ταλαιπωρία και τα έξοδα των μεγάλων μετακινήσεων, των αεροπορικών μεταβάσεων και της διανυκτέρευσης σε άλλη πόλη.

Άλλωστε, αυτή είναι και η λογική, την οποία επιβάλλει ο ερασιτεχνικός χαρακτήρας της συγκεκριμένης κατηγορίας, με αποτέλεσμα και στον Ηρακλή να έχουν βιώσει αυτήν τη θετική ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στο σύνολο της κανονικής περιόδου.

Για έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό, όπως αυτός του Ημίθεου, όπου άπαντες (συμπεριλαμβανομένων και κάποιων από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τις επαγγελματικές κατηγορίες) είναι συνηθισμένοι στη λογική των μακρινών μετακινήσεων και των διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία, κατά την παραμονή των εκτός έδρας αγώνων, οι «βολικές» διαδρομές της μιας ή – το πολύ – της μιάμισης ώρας, ανήμερα της αναμέτρησης, αποτέλεσαν ένα ευχάριστο καθεστώς.

Όμως, η διαδικασία των μπαράζ έρχεται να ταράξει αυτό το δεδομένο και να επαναφέρει την… κανονικότητα, ή μάλλον τα συνηθισμένα, όσον αφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και μακρινές αναμετρήσεις και διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο την παραμονή. Μόνο η ανάγκη αεροπορικής μετάβασης απουσιάζει από το πρόγραμμα των τριών εκτός Θεσσαλονίκης αναμετρήσεων, που θα κληθεί να δώσει ο «Γηραιός».

Μάλιστα, η πρεμιέρα των μπαράζ επιφυλάσσει το πλέον κοπιαστικό «εκδρομικό πρόγραμμα» για τους «κυανολεύκους», καθώς έχουν μπροστά τους την πιο μακρινή οδική διαδρομή από τις τρεις, που έχουν να κάνουν και παράλληλα την εύλογη υποχρέωση να μεταβούν στη Λευκάδα από την προηγουμένη του αγώνα και να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο του νησιού.

Το λεωφορείο της αποστολής θα απαιτηθεί να διανύσει περί τα 400 χιλιόμετρα για να φτάσει στο νησί του Ιονίου, σε μια διαδρομή, η οποία – με την απαραίτητη στάση και με τη λογική ότι δεν θα καλυφθεί με ταχύτητες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου – μπορεί να ξεπεράσει τις πέντε ώρες.

Η αποστολή του Ηρακλή θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου 28/4 και αναμένεται να φτάσει στον προορισμό της αργά το απόγευμα, καταλύοντας στο ξενοδοχείο, στο οποίο και θα διανυκτερεύσει.

Πρόκειται για μια εμπειρία εντελώς διαφορετική σε σχέση με τη συνήθεια της φετινής αγωνιστικής ρουτίνας, την οποία η ομάδα θα κληθεί να διαχειριστεί, χωρίς – σαφέστατα – αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στην προσπάθειά της για θετικό «μπάσιμο» στη διαδικασία των μπαράζ.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top