Μαζικά σήμερα (4/4) στην Μίκρα (18:00) ΚΑΙ για να «στείλουμε» την ομάδα στο Final 4!

Απίστευτη απόφαση της ΕΟΠΕ, που «έστειλε» το Final 4 του κυπέλλου στην ακριτική Ρόδο, χωρίς να καλύπτει τα έξοδα των ομάδων!!! – Όλοι Μίκρα με Κηφισιά για ενίσχυση του Ηρακλή!

Βόλει, Ηρακλής

Μάχη Ευρώπης, σήμερα (Μ. Τετάρτη 4/4, 18:00) για τον Ηρακλή, καθώς αντιμετωπίζει στη Μίκρα, στον πρώτο και πολύ κρίσιμο αγώνα της σειράς την Κηφισιά, για τα play off της Volley League.

Στόχος της ομάδας του Γιάννη Ορφανού είναι η νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί το πλεονέκτημα της έδρας και να εξακολουθήσει να έχει το πάνω χέρι στη σειρά με την αθηναϊκή ομάδα, αποκτώντας προβάδισμα στο κυνήγι των δύο νικών, που θα οδηγήσουν στη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η απίστευτη απόφαση της ΕΟΠΕ!

Στο «κυανόλευκο» βολεϊκό στρατόπεδο πληροφορήθηκαν κατάπληκτοι ότι η ΕΟΠΕ, μολονότι κατέληξε στην απόφαση να «στείλει» τη διοργάνωση του Final 4 του κυπέλλου στην ακριτική Ρόδο, αρνείται να καλύψει τα έξοδα των ομάδων, οι οποίες θα μετάσχουν σε αυτήν!

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, δημιουργείται ένα τεράστιο ζήτημα για τον Ηρακλή, καθώς τα οικονομικά του Τμήματος, μετά από όλες τις υπερβάσεις, που απαιτήθηκαν στον συγκεκριμένο τομέα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, βρίσκονται σε εξαιρετική δυσχέρεια, με συνέπεια να τίθεται ακόμη και ζήτημα μετάβασης και διαμονής της αποστολής στο νησί για το Final 4!

Όλοι Μίκρα ΚΑΙ για το Final 4!

Κατά συνέπεια, η σημασία της μαζικής παρουσίας των φίλων του Ηρακλή σήμερα το απόγευμα στη Μίκρα στον αγώνα με την Κηφισιά είναι τεράστια και πολλαπλή.

Πέρα από τον τομέα της συμπαράστασης στην ομάδα για την κατάκτηση της κρίσιμης «ευρωπαϊκής» νίκης, τίθεται και άμεσο ζήτημα οικονομικής ενίσχυσης, προκειμένου να δημιουργηθεί το απαραίτητο κεφάλαιο κάλυψης των εξόδων παρουσίας της στο Final 4, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20 και 21 Απριλίου!

Είναι, λοιπόν, περισσότερο από απαραίτητη η πληθωρική οπαδική παρουσία το απόγευμα στο Κλειστό της Μίκρας, ώστε να ενισχυθεί το «κυανόλευκο» συγκρότημα, τόσο με την παρουσία του κόσμου του, όσο και με την οικονομική συνεισφορά του από την αγορά εισιτηρίων!

Ορφανός: «Έφτασε η ώρα της υπέρβασης»

Ο κόουτς του Ηρακλή, σε δηλώσεις του για τη σημερινή αναμέτρηση, τόνισε:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξεκινάμε από το μηδέν. Ξεχνάμε τι έχει γίνει στην κανονική περίοδο. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά. Είχαμε λίγο χρόνο για ανασύνταξη και προετοιμασία ώστε να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες των play off και του Final 4 του κυπέλλου. Θέλουμε να περάσουμε στα ημιτελικά για να κάνουμε την υπέρβαση που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή της σεζόν. Μεγάλο μας όπλο είναι η έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Χωρίς TV η πρώτη μάχη με την Κηφισιά

Ο αγώνας με την Κηφισιά δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, γεγονός, το οποίο ευνοεί την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στη Μίκρα.

Η BlueArena θα καλύψει τον σημαντικό αγώνα με «live» ενημέρωση και καταγραφή της εξέλιξής της, πόντο – πόντο.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top