Οι 174 μέρες στον δρόμο για την κορυφή…

1 Οκτωβρίου 2017 – 24 Μαρτίου 2018. Το διάστημα, που χρειάστηκε το ποδοσφαιρικό θαύμα για να πραγματοποιηθεί – Ένα συνοπτικό οδοιπορικό της “κυανόλευκης” διαδρομής ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Όμιλο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ήταν 1/10 όταν άρχισε με το παιχνίδι με την Καρίτσα και την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Ισοπαλία μετά, τυπικά εντός έδρας (0-0, στην Επανομή) με τον Αγροτικό Αστέρα και η πρώτη νίκη, την 3η αγωνιστική, εκτός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Μετά, η εντός έδρας ισοπαλία με τον Αλμωπό, 0-0.

Αρχίζει η επίθεση: Ακολουθούν 6 σερί νίκες στα παιχνίδια με Πιερικό, Κιλκισιακό, Καρδία, Μακεδονικό, Νάουσα και Καμπανιακό. Ακολουθεί η ήττα στον Λαγκαδά, στις 3/12 για την 13η αγωνιστική. Ο πρώτος γύρος κλείνει με 2 νίκες (Παλαιοχώρι και Αλεξάνδρεια) και εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Εδεσσαϊκό.

Πρεμιέρα β’ γύρου με εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Καρίτσα. Ακολουθούν 6 σερί νίκες στα παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα, Μέγα Αλέξανδρο, Αλμωπό, Πιερικό, Κιλκισιακό και Καρδία και μετά η ήττα από τον Μακεδονικό, στις 17 Φεβρουαρίου για την 24η αγωνιστική. Λύση συνεργασίας με τον Σάκη Αναστασιάδη, έρχεται ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Νίκη εντός έδρας με γκολ στο τέλος (2-1) με τη Νάουσα. Εκτός έδρας νίκη με τον Καμπανιακό και ισοπαλία (0-0) με το Παλαιοχώρι. Ακολουθούν δύο νίκες, η μία με τον Λαγκαδά και η πρόσφατη με την Αλεξάνδρεια.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 19 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες και 60-16 τέρματα

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top