Ορφανός: «Σημαντική νίκη» – Προύσαλης: «Περιμένω συγγνώμη από τον διαιτητή!»

Ο κόουτς και ο πασαδόρος του Ηρακλή σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Μίκρας.

Βόλει, Ηρακλής

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, χαρακτήρισε ως σημαντική τη νίκη επί του Εθνικού, σημειώνοντας:

«Μια νίκη πολύ σημαντική, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι ενώ χάναμε 2-1. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για εμάς είναι σημαντικό γιατί παίξαμε με μια ομάδα που ήταν αρκετά μαχητική και μας δυσκόλεψε πολύ μέσα στην έδρα μας. Παρ’ όλα αυτά δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό μέσα στη Μίκρα».

Ο Κώστας Προύσαλης, από την πλευρά του, στάθηκε στη λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή και στο «χάρισμα» ενός σετ στον Εθνικό:

«Περιμένω από τον πρώτο διαιτητή να ζητήσει μια συγνώμη. Η μπάλα ήταν άουτ, εμείς τον βοηθούσαμε, έχουμε πιάσει μπλοκ άουτ του τα λέγαμε όλα, σε εκείνη τη φάση πήρε προσωπικά επάνω του την μπάλα και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντική νίκη κρατήσαμε το αλώβητο της έδρας μας και πάμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Την νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο, ευχαριστούμε που ήρθε και συνεχίζουμε. Όσο για την βράβευση μου ως MVP είναι ομαδική δουλειά, παίζουμε ένα ομαδικό άθλημα οπότε ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές. Μακάρι να κερδίζουμε με την ομάδα μου και όλα καλά θα πάνε».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top