Χατζόγλου: «Θα νικήσουμε, ακόμη και σε γήπεδο 5Χ5»…

Ο διοικητικός σύμβουλος του Ηρακλή μιλά για τον καθοριστικό αγώνα των «κυανολεύκων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Θανάσης Χατζόγλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, τοποθετήθηκε στον «Arena 89,4», ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με τον Άρη Παλαιοχωρίου, σημειώνοντας αναλυτικά:

Για το ότι είναι κομβικό παιχνίδι για τον Ηρακλή:

«Μετά από μία απίθανη και τρελή χρονιά χωρίς προετοιμασία, με λίγα παιχνίδια που ξεκινήσαμε και με προσθήκες μέχρι και πριν λίγες μέρες στο ρόστερ και με όλο αυτό τον πόλεμο που δέχθηκε ο Ηρακλής αυτή η ιστορική ομάδα, φτάσαμε στην τελική ευθεία , δεν φοβόμαστε, εγώ προσωπικά δεν το φοβάμαι, έχει και πιο ιστορικές ομάδες η κατηγορία και αν παλεύαμε με αυτές για την άνοδο εκεί ίσως να τρόμαζα».

Για την ιδιομορφία ότι θα παίξουν οι ομάδες σε ένα μικρό γήπεδο και έχουν και οι δύο, κίνητρο για την πρώτη θέση:

«Πιστεύω ότι θα είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στον αγώνα και θα βγούμε νικητές, όλα κρίνονται στις τέσσερις γραμμές και ο Ηρακλής έχει δείξει ότι είναι ανώτερος από τις υπόλοιπες ομάδες».

Αν μίλησαν στους παίκτες:

«Είμαστε όλη η διοίκηση εκεί , καθημερινά γιατί είμαστε στην τελική ευθεία και οι παίκτες και οι προπονητές πολύ ντοπαρισμένοι για αυτό το παιχνίδι γιατί είναι η ώρα, φτάσαμε στην ούρα για να βγούμε στην ανώτερη κατηγορία, ήρθε η ώρα να βγούμε νικητές και να ανεβούμε κατηγορία».

Για την απόφαση να διεξαχθεί τελικά ο αγώνας στο γήπεδο Παλαιοχωρίου:

«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση, που δεν την καταλαβαίνω σε ένα γήπεδο όπου θα γίνει ένα παιχνίδι ίσως το πιο καθοριστικό της χρονιάς  γιατί η Γ’ εθνική είναι μεγάλη κατηγορία, να μην την απαξιώνουμε. Για τον κόσμο δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι, έχουμε μιλήσει με όλους με τον κόσμο, με τον ταξίαρχο, την αστυνομία και με τους φιλάθλους μας και θα είναι εκεί. Στα προηγούμενα παιχνίδια όπου είχαμε κόσμο του Ηρακλή, δεν έγινε κάτι.

Εμείς έχουμε περήφανο λαό, ιστορική ομάδα και ο κόσμος έχει μία καψούρα να δει αυτή τη φανέλα, δεν ξέρω τι θα κάνουν και πως θα το αντιμετωπίσουν γιατί ο κόσμος θα είναι αρκετός. Να παρακαλέσω μόνο τον κόσμο που θα έρθει να είναι προσεκτικοί, γιατί εμείς στις τέσσερις γραμμές θα κερδίσουμε. Και σε 5Χ5 να μας βάλουν να παίξουμε, εμείς θα κερδίσουμε».

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ξαφνικό πρόβλημα με Καχριμάν και στο… βάθος, ντεμπούτο Γιαγκιόζη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top