Έχει πολλά να δώσει…

Η εικόνα της ομάδας, μπορεί να μην βοήθησε τον Τάι, όμως ο Βραζιλιάνος έδειξε – με την πρώτη – ότι θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθεια για την άνοδο.

Σε αυτόν τον ολισθηρό αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα να μην συμπεριφέρεται αναλόγως του πραγματικού αγωνιστικού εαυτού της και απέναντι στην πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη της Νάουσας, ο Τάι κατάφερε να δώσει κάποια πρώτα δείγματα γραφής.

Μολονότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του, μετά από περισσότερο από ένα τρίμηνο αποχής και το πρώτο παιχνίδι του με την ομάδα, ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξε αρκετά από εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει και τα οποία αναμένεται να κάνουν την πολύ θετική διαφορά για το αγωνιστικό πρόσωπο του Ηρακλή στη συνέχεια.

Στο ελάχιστο που μπόρεσε να λειτουργήσει η κυκλοφορία της μπάλας στη χθεσινή αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, πρωταγωνιστής από την πλευρά των γηπεδούχων ήταν ο 31χρονος μέσος, με τις γρήγορες και εμπνευσμένες μεταβιβάσεις του και τον καλό και σίγουρο έλεγχο της μπάλας, αλλά και την ικανότητά του στην εκτέλεση στατικών κτυπημάτων στα πέριξ της αντίπαλης περιοχής.

Αγωνίστηκε ως «οκτάρι» δίπλα στον Κώστα Παναγιωτούδη, θέση την οποία γνωρίζει εξίσου καλά με αυτήν του κλασικού «δεκαριού» και προσπάθησε να «κάνει παιχνίδι» υπό – εν γένει – αντίξοες συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τη συνολική εικόνα του χθεσινού «Γηραιού».

Είναι βέβαιο και αναμενόμενο ότι, παιχνίδι με το παιχνίδι, ο Τάι διαρκώς θα «ανεβαίνει», θα βρίσκει τα πατήματά του και την αγωνιστική του αρτιότητα, βοηθώντας το σύνολο και προσφέροντας φαντασία και λειτουργικότητα στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Ακόμη και στην «καταχνιά» της χθεσινής εμφάνισης, ο λατινοαμερικάνος άσσος ανέδειξε την ποιοτική διαφορά που τον χαρακτηρίζει και η οποία – ιδίως στο επίπεδο ανταγωνισμού της συγκεκριμένης κατηγορίας – αναμένεται να αποβεί καταλυτικά υπέρ της ομάδας του.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top