Παναγιωτούδης: “Θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ”

«Κάθε αγώνας είναι τελικός»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Παναγιωτούδης μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τη μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή, τις δυσκολίες στην αρχή της σεζόν, οι οποίες κάμφθηκαν από το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια των πλέι οφ για την άνοδο στην Football League.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Ηρακλή:

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή από την αρχή της σεζόν: «Η ομάδα στήθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά δεθήκαμε πολύ με τους υπόλοιπους παίκτες. Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με την ομάδα, όπως ο κ. Κατσαμπής. Τώρα είμαστε χαρούμενοι, γιατί είμαστε πρώτοι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, επειδή ο Άρης Παλαιοχωρίου δεν έκανε το ρεπό του. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, για να μην αφήσουμε πίσω μας κανέναν πόντο».

Για το πόσο βοηθάει τον Ηρακλή να αγωνίζεται σε καλούς αγωνιστικούς χώρους:«Αυτά τα γήπεδα μας βοηθούν πολύ. Είμαστε ποιοτική ομάδα και θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πιο δύσκολα. Προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες του κάθε γηπέδου και να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

Για τη νοοτροπία της ομάδας να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά: «Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, κάθε αγώνας είναι τελικός. Δεν πρέπει να χάσουμε κανέναν βαθμό, για να έχουμε πλεονέκτημα στο ματς με το Παλαιοχώρι. Κάναμε πολύ καλή πορεία έως τώρα και πρέπει να τη συνεχίσουμε».

Για τη χημεία μεταξύ των παικτών: «Το πιο σημαντικό είναι το κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Μας βοηθάει το καλό κλίμα και αυτό φαίνεται στους αγώνες. Έχουμε δεθεί πολύ και όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο. Στην αρχή της σεζόν σκεφτόμασταν τη σωτηρία, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι στοχεύσαμε στην άνοδο»

Για τον κόσμο του Ηρακλή:» Τον ευχαριστούμε πολύ. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και μας βοηθάει πολύ. Θέλουμε να μας ακολουθούν όπως κάνουν τώρα και μεις θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε».

Για την αγωνιστική εικόνα του ίδιου από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα: «Ξεκίνησα καλά. Μετά είχα ένα ατύχημα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας μου στάθηκαν. Προσπάθησα κι εγώ να κάνω το ίδιο, για να βοηθήσω την ομάδα. Ευχαριστώ όσους βρέθηκαν δίπλα μου και ιδιαίτερα τον κ. Μανώλογλου που με εγχείρησε και πλέον είμαι έτοιμος».

Για τους αγώνες των πλέι οφ της ανόδου: «Πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολοι αγώνες. Θα είναι οι πρωταθλήτριες ομάδες που έχουν καλύτερο υλικό. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι εκείνη την περίοδο, για να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top