Νίκος Σμαραγδής: “Στοχεύουμε στην υπέρβαση”

Ο πολύπειρος διεθνής κεντρικός μίλησε για τη μεγάλη επιστροφή…

Βόλει, Ηρακλής

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Σμαραγδής στον “Arena 89,4”:

Για την παρουσία του στον Ηρακλή:

“Είναι γνώριμο το τοπίο και γνώριμοι οι συμπαίκτες. Προπονούμαι εδώ και λίγο καιρό μαζί με τα παιδιά. Προσπαθώ να μείνω σε υψηλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι διαθέσιμος και για τον κυριακάτικο αγώνα. Πρέπει να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ αυτήν την καλή πορεία που πραγματοποιούμε στο πρωτάθλημα.”

Για τον Ελληνικό κορμό της ομάδας και το αήττητο εντός έδρας:

“Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με σχεδιασμό και αποδίδει. Προύσαλης, Αρμενάκης είναι παίκτες υψηλού επιπέδου και σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά υπάρχει ωραίο δέσιμο και κλίμα και το βλέπουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, η ομάδα μετά από προσπάθεια κάνει την υπέρβαση και εντάχθηκα και εγώ στην ομάδα. Οι στόχοι της ομάδας είναι η τετράδα και συνεχίζουμε να τους διεκδικούμε, μακάρι να δώσω το κάτι παραπάνω για την αγωνιστική υπέρβαση και εγώ.”

Για την επιλογή του να έρθει στον Ηρακλή:

“Συνειδητά δεν ήμουν σε κάποια ομάδα. αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις δεν συνέπιπταν με τις προτάσεις που είχα στα χέρια μου. Ο Ηρακλής μου έδειξε πόσο με ήθελε. Καλό κλίμα, αγωνιστικές απαιτήσεις, η διάθεση που έδειξαν, όλα αυτά με κέρδισαν και είμαι μέλος της ομάδας. Η διοίκηση τον τελευταίο χρόνο κάνει τέτοιο σχεδιασμό που αποδίδει. Ο κόσμος το βλέπει αυτό και γεμίζει το γήπεδο από ότι είδα στα τελευταία παιχνίδια.”

Για την παρουσία των νέων παιδιών στην ομάδα:

«Τζιουμάκας, Εφραιμίδης και άλλα παιδιά δημιουργούν ωραία χημεία με τους πιο έμπειρους. Είναι ωραίο να το βλέπεις αυτό.”

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top