Μεγάλο «κυανόλευκο» camp στο Ιβανώφειο!

Το «1st New Year Basketball Camp» διοργανώνουν στον Ηρακλή, από τις 2 έως και τις 5/1…

Ηρακλής, Μπάσκετ

26135147 10215242108031377 502344972 n

Έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θεσμό για τα δεδομένα της υποδομής στο χώρο του μπάσκετ εγκαινιάζει αυτές τις μέρες ο Ηρακλής. Συγκεκριμένα, στο Ιβανώφειο θα διεξαχθεί, από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου το «1st New Year Basketball Camp», με την παρουσία προπονητών πρώτης γραμμής και ειδικών επιστημόνων, πουα θα προσεγγίσουν τους μικρούς αθλητές της διοργάνωσης στα μυστικά του αθλήματος.

Η αναλυτική ανακοίνωση του επίσημου Ηρακλή για την εξαιρετικού ενδιαφέροντος διοργάνωση έχει ως εξής:

«Άλλη μια πρωτοποριακή κίνηση από την Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ, που διοργανώνει ένα Πρωτοχρονιάτικο Καμπ για την εκμάθηση των μυστικών του μπάσκετ και τη γνωριμία με το άθλημα για όλα τα μικρά παιδιά, αλλά και γι’ αυτά που θέλουν να βελτιωθούν. Στα παιδιά θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα μυστικά του αθλήματος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και ο διατροφολόγος Θωμάς Παλικρούσης, ενώ επικεφαλής του έμπειρου team προπονητών για τα παιδιά είναι ο Μάκης Καλανταρίδης.

Το Καμπ ξεκινά την Τρίτη στις 2 Ιανουαρίου και η σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας αναφέρει: “Προσκαλούμε όλους τους μικρούς αθλητές και φίλους του μπάσκετ στο 1st New Year Basketball Camp στο Ιβανωφειο στις 2-5/1/18!

Σας περιμένουμε όλους για να μάθουμε τα μυστικά του μπάσκετ!».

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top