Εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία του Μαργαρίτη από το Καυτανζόγλειο!

Ευκαιρία για τους φίλους του Ηρακλή να προμηθευθούν εισιτήριο εισόδου στο μεγάλο event της 20ης Δεκεμβρίου και να ενισχύσουν την ομάδα βόλεϊ…

Βόλει, Ηρακλής

Στο περιθώριο της αναμέτρησης Ηρακλή – Άρη Παλαιοχωρίου (Τετάρτη 6/12, 15:00), στον περιβάλλοντα χώρο του Καυτανζογλείου θα στηθεί ειδικό stand από το Τμήμα βόλεϊ, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευθούν τα εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία του Κατσανείου, με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο βάρδο του Ελληνικιού τραγουδιού, Γιώργο Μαργαρίτη.

Το σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο «κυανόλευκο» event θα λάβει χώρα στο Κατσάνειο, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 21:00 και η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Ένα ασφυκτικά γεμάτο Κατσάνειο και η εξάντληση των εισιτηρίων της συναυλίας αποτελεί απόλυτη ανάγκη για το Τμήμα βόλεϊ, το οποίο τόσο πολύ δοκιμάζεται σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς να διαθέτει άλλο στήριγμα από τον κόσμο της ομάδας.

Όλοι εισιτήριο για τη συναυλία του Μαργαρίτη, λοιπόν! Και το προμηθευόμαστε και από το Καυτανζόγλειο, στο περιθώβριο του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ημίθεου!  

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top