Κοντέων: «Ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος…»

Ο σκόρερ της αναμέτρησης στον αγώνα του Λαγκαδά, Πέτρος Κοντέων, κρίνει ως δικαιότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είχε πέρασμα από τον Ηρακλή, αγωνιζόμενος ως στόπερ, ενώ χθες στο Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά, με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας στο «Metropolis 95,5», παραδέχθηκε την τύχη της ομάδας του και αναλυτικότερα, σημείωσε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ματς με πολλές μονομαχίες. Δεν έγιναν ιδιαίτερες φάσεις, ήταν για ισοπαλία το παιχνίδι. Αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ούτε ο Ηρακλής έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, ούτε εμείς. Ήταν μοιρασμένες οι φάσεις και σε μία από αυτές ήμασταν εμείς λίγο πιο τυχεροί και κερδίσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως, καμιά φορά ο πιο τυχερός κερδίζει».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και αν ο Ηρακλής είναι το φαβορί για την 1η θέση: «Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα για να πούμε ποιο είναι το φαβορί. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους του Ηρακλή, φτιάχνοντας μια ομάδα την τελευταία στιγμή. Ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τον Λαγκαδά. Έχουμε τώρα και δύο ντέρμπι στη σειρά, Ηρακλής – Άρης Παλαιοχωρίου και ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου, ενώ υπάρχει και ένας γύρος ακόμη. Επειδή πέφτουν και πολλές ομάδες θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ως το τέλος».

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top