«Κυανόλευκη διαύγεια» και όλα τα στοιχεία στο φως…

Ο Κώστας Ιωακειμίδης αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα μέχρι τώρα οικονομικά δεδομένα του Τμήματος, προς απόλυτη ενημέρωση του κόσμου.

Το υποσχέθηκαν, θα το υλοποιήσουν. Από την πρώτη συνέντευξη Τύπου, την οποία παρεχώρησε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, είχε προκύψει η δέσμευση ότι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι υπεύθυνοι της ομάδας θα προχωρούν σε αναλυτική (μέχρι επιπέδου λεπτομερειών) ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πορεία των οικονομικών στοιχείων.

Αυτό είχε προαποφασιστεί, από τη στιγμή κατά την οποία δεν υφίσταται κάποιος βασικός χρηματοδότης ή κάποιοι βασικοί χρηματοδότες του ποδοσφαιρικού Τμήματος, με συνέπεια η οπαδική βάση του Συλλόγου να έχει αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο. Πώς; Με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και τις διάφορες χρηματικές συνδρομές, που υποβοηθούν την όλη προσπάθεια της επανεκκίνησης.

Αρμόδιος – από πλευράς διοικητικού συμβουλίου – στο θέμα των οικονομικών είναι ο Κώστας Ιωακειμίδης, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως έμπειρος σε ζητήματα χρηματοοικονομικής διοίκησης. Ο ίδιος είχε τονίσει – μέσω της αρχικής δημόσιας τοποθέτησης του διοικητικού σχήματος – ότι δεσμεύεται πως θα υπάρχει ενημέρωση προς τον κόσμο σχετικά με το πού διατίθεται «μέχρι και το τελευταίο ευρώ», όπως είχε υπογραμμίσει.

Στη χθεσινή σύσκεψη της Μίκρας συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα της πρώτης ενημέρωσης προς τον κόσμο για τα οικονομικά δεδομένα και – πιθανόν και εντός της εβδομάδας, που διανύουμε – αναμένεται να προκύψει συνέντευξη Τύπου, με το συγκεκριμένο αντικείμενο και τον Κώστα Ιωακειμίδη να ενημερώνει λεπτομερέστατα τους Ηρακλειδείς.

Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι η παρούσα διοικητική κατάσταση στα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή δίνει τεράστια βαρύτητα και απόλυτη προτεραιότητα στο θέμα της διαφάνειας στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top