Βοσνιάδης: “Σημαντική νίκη, μέλημα μας να κερδίζουμε”

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή ,Παναγιώτης Βοσνιάδης, υποστήριξε ότι υπάρχει άριστο κλίμα και οργάνωση στις τάξεις της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Παναγιώτης Βοσνιάδης, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», για την νίκη του Ηρακλή στην Νάουσα, για το κλίμα στην ομάδα, την αγωνιστική της κατάσταση και τους διεκδικητές του Πρωταθλήματος.

Για την χθεσινή νίκη του Ηρακλή: «Η ομάδα φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή. Η θετική αύρα που υπάρχει βοηθάει και την ομάδα και φαίνεται αυτό στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας βοηθάει. Ήταν σημαντικό παιχνίδι το χθεσινό, μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπου η Νάουσα είχε κάνει τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το πρώτο μέλημά μας είναι να κερδίζουμε και σιγά σιγά η απόδοσή μας θα γίνεται καλύτερη».

Για το κλίμα στην ομάδα του Ηρακλή: « Ο Τάσος Κατσαμπής είναι σχεδόν όλη την ημέρα στο γήπεδο και τρέχει για την ομάδα, όπως και άλλοι βετεράνοι. Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ, τον θέλουμε ακόμα πιο πολύ κοντά μας και κάθε παιχνίδι που περνάει να έρχεται στο γήπεδο και να μας βοηθάει. Η οργάνωση λειτουργεί κάθε μέρα και καλύτερα, τα πράγματα έχουν μπει σε μια ροή και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για την διαφορά της εικόνας του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο σε σχέση με τα εκτός έδρας: «Οι ομάδες που έρχονται στο Καυτανζόγλειο έχουν αμυντικό προσανατολισμό και βρίσκουμε κάποιες δυσκολίες, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Οι συνεχόμενες νίκες που έχουμε πετύχει είναι πολύ σημαντικές και μας βοηθάνε ψυχολογικά».

Για το ποιες ομάδες μπορούν να κοντράρουν τον Ηρακλή: «Ο Μακεδονικός είναι μια καλή ομάδα και είναι σημαντικό που τους κερδίσαμε. Ο Λαγκαδάς επίσης είναι μια καλή ομάδα και το Παλαιοχώρι που είναι στην πρώτη θέση. Λογικά για να είναι εκεί ψηλά θα είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτή».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top