Ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας

Η Γενική Συνέλευση του Ιδρυτικού Σωματείου ανέδειξε τα μέλη της νέας ποδοσφαιρικής διοίκησης του Ηρακλή, με Τουτζιάρη – Ποντίκη – Ντινόπουλο (ως τακτικά μέλη) και Αϊδινίου – Παπαϊωάννου ως εξωδιοικητικούς συμβούλους, από πλευράς βετεράνων.

Το Ιδρυτικό Σωματείο ανακοίνωσε τη νέα διοίκησή του, η οποία ταυτοχρόνως αποτελεί και τη νέα διοικητική ομάδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Από τη σχετική ανακοίνωση προκύπτει ότι από πλευράς «κυανόλευκων» βετεράνων μετέχουν ο Φάνης Τουτζιάρης, ο Νίκος Ποντίκης και ο Στέφανος Ντινόπουλος (ως τακτικά μέλη), ενώ ο Κώστας Αϊδινίου και ο Λάκης Παπαϊωάννου, που θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, αλλά για τυπικούς λόγους δεν έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο, ανέλαβαν ρόλο Ειδικού Συμβούλου, εκτός διοικητικού σχήματος.

Βεβαίως στο σχήμα παραμένουν τόσο ο Νίκος Βαφειάδης, όσο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν επέμεινε στην προ καιρού παραίτησή του και η παρουσία του χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως σημαντική, λόγω της δεδομένης εμπειρίας και ευχέρειας χειρισμού που διαθέτει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ΕΠΟ και τον γραφειοκρατικό τομέα.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Ιδρυτικού έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε  η Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 στην έδρα του συλλόγου με θέματα ημερησίας διάταξης
1. Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός
2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ (μετά την παραίτηση των μελών της απερχόμενης διοίκησης λόγο αδυναμίας διαχείρισης των υποχρεώσεων του συλλόγου που προκύπτουν από την συμμέτοχη του στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας )
Αφού εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα ο Διοικητικός και Οικονομικός (μηδενική οικονομική δραστηριότητα ) απολογισμός, τα μέλη του συλλόγου προχώρησαν στην εκλογή του νέου ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής που έχει ως εξής
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ
ΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ ΦΑΝΗΣ – ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΔΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ-ΣΤΑΝΙΜΕΡΑΚΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ

ΠΑΓΓΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΚΑΡΑΛΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ – ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τέλος με ομόφωνη απόφαση του, το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε την πρόταση του Προεδρείου οι κύριοι ΑΙΔΙΝΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ και ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ως εξωδιοικητικοί παράγοντες να αναλάβουν καθήκοντα Ειδικών Συμβούλων» .

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top