Ρόβας: «Όσο έχουμε τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ηρακλή στα Τρίκαλα, Χρήστος Ρόβας αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη των «κυανολεύκων» στη Γ’ Εθνική, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για τη νίκη επί των Τρικάλων: «Είμαστε πολύ καλά, πετύχαμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι και ψυχολογικά ανεβασμένοι. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων είχε δύο σερί νίκες, όμως, με τη βοήθεια του κόσμου, την εμπειρία που έχουμε τώρα, αλλά και τη φρεσκάδα των νέων πήραμε τη νίκη».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να κατακτήσει την άνοδο: «Είμαστε στον Ηρακλή, επομένως κάθε αγωνιστική για τη νίκη. Θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία. Είναι αδικία για τον Ηρακλή να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και ο κόσμος είναι εκπληκτικός και πάντα δίπλα μας. Πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες νίκες. Αφήνουμε το ματς της Κυριακής πίσω μας και κοιτάμε το ματς της Τετάρτης, όπου πρέπει να πάρουμε άλλη μια νίκη».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Αφιερώνω τη νίκη και το πρώτο μου γκολ στον κόσμο. Το αξίζει. Και δίνω την υπόσχεση ότι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στο τέλος πιστεύω ότι θα χαμογελάσουμε όλοι. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Όσο έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, δεν φοβόμαστε κανέναν».

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top