Δεν θα συγκροτηθεί επιτροπή – για αντιπρόεδρος στο Ιδρυτικό ο Φάνης

Οι ιθύνοντες του Ιδρυτικού μεταφέρουν την απόφαση να μην συγκροτηθεί κάποια εξειδικευμένη επιτροπή για το ποδοσφαιρικό Τμήμα και ότι οι βετεράνοι θα στελεχώσουν το νέο 9μελές του Σωματείου.

Το μοντέλο διοίκησης μέσω εξειδικευμένης διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου εγκαταλείπεται ως σκέψη από το Ιδρυτικό Σωματείο, όπως έχουν αποφασίσει οι υπεύθυνοι. Η επιθυμία του Ιδρυτικού είναι να ενισχυθεί αυτός καθαυτός ο θεσμικός φορέας στον οποίο υπάγεται το Ιδρυτικό Σωματείο, καθώς δεν υφίσταται ουσιαστική ανάγκη για σύσταση ξεχωριστής ομάδας διοίκησης ποδοσφαίρου.

Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι το ουσιαστικά μοναδικό πραγματικά ενεργό Τμήμα του Ιδρυτικού και όλη η φροντίδα και ευθύνη του αφορά στο ποδοσφαιρικό Τμήμα, καθώς όποιο άλλο Τμήμα έχει συσταθεί ή θα συσταθεί στη συνέχεια έχει να κάνει με το κανονιστικό – υποχρεωτικό – πλαίσιο λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων.

Ενδυνάμωση του Δ.Σ. του Ιδρυτικού

Συνεπώς, οι βετεράνοι, που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρεθούν εντός του 9μελούς του Ιδρυτικού Σωματείου και απευθείας – μέσω του θεσμικού φορέα – θα αναλάβουν διοικητική δράση στο ποδοσφαιρικό Τμήμα, χωρίς τη συγκρότηση ξεχωριστού διοικητικού συνόλου.

Ως εκ τούτου, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι μέλη του νέου Δ.Σ. του Ιδρυτικού θα γίνουν οι Λάκης Παπαϊωάννου και Φάνης Τουτζιάρης, όπως και οι Νίκος Ποντίκης και Κώστας Ιωακειμίδης.

Μάλιστα, θα γίνει προσπάθεια ένταξης στο 9μελές και άλλων βετεράνων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου.

Πρόταση για αντιπροεδρία στον Φάνη

Υπό αυτά τα δεδομένα στην προεδρία του Ιδρυτικού παραμένει ο – εκλεγμένος – Νίκος Βαφειάδης. Αναμένεται να προταθεί στον Φάνη Τουτζιάρη η θέση του αντιπροέδρου του Ιδρυτικού Σωματείου, ενώ θα διανεμηθούν συγκεκριμένες αρμοδιότητες σε κάθε ένα από τα εννέα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Νέος πρόεδρος, ο νέος χρηματοδότης…

Θέμα πλήρους ανασχηματισμού του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρυτικού Σωματείου θα τεθεί όταν – με το καλό – αναλάβει την ομάδα κάποιος βασικός χρηματοδότης, ο οποίος θα έχει και τις προοπτικές να καταστεί μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ, με την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εκείνος θα ορίσει τους διοικητικούς συνεργάτες του και θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του θεσμικού φορέα, καθώς ο Νίκος Βαφειάδης και το συμβούλιο που θα συσταθεί τώρα θα θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του νέου χρηματοδότη του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο συμπαραστάθηκε στο μπάσκετ του Συλλόγου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top