«Νιώθω κομμάτι του Ηρακλή, η πιο γρήγορη ανανέωση της καριέρας μου»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη στο Metropolis 95,5

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον Ηρακλή για την επέκταση της συνεργασίας του μαζί του.

Αναλυτικά:

Για την ανανέωσή του με τον Ηρακλή: «Ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση της καριέρας μου. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Νιώθω κομμάτι της ομάδας, εισέπραξα τεράστια αγάπη από τον κόσμο, έτσι όπως ξεκίνησε κιόλας αυτή η σχέση. Οι στιγμές που έζησα φέτος ήταν αξέχαστες. Οπότε δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό μου από το να μείνω στην ομάδα. Αφού υπήρχε από την ομάδα η ίδια διάθεση, ήταν πολύ εύκολο το deal».

Για την σχέση του με την ποδοσφαιρική ομάδα: «Όσοι έζησαν τη φετινή ομάδα ξέρουν ότι όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα είχαμε πολύ στενή σχέση με το ποδόσφαιρο. Καταλυτική συμβολή σε αυτό είχε ο γιατρός Μανώλογλου που ήταν γιατρός και στα δύο τμήματα. Αυτός μας έφερε πιο κοντά».

Για τους στόχους του τη νέα χρονιά: «Ακόμη δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Όταν οι άνθρωποι του ελληνικού μπάσκετ αποφασίσουν, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για στόχους».

Σχετικά Άρθρα

Κόμπι για Ίμπανκς: “Διαθέτει σπουδαία προσόντα, σε άμυνα και επίθεση” (vid)

Μπάσκετ

“Colpo grosso” με τον NBAer φόργουορντ – σκόρερ, Ντέβιν Ίμπανκς!

Μπάσκετ

Στο Ιβανώφειο ο Όμπι – “Θα βοηθήσω όπου χρειάζεται η ομάδα” (vid+pics)

Μπάσκετ

Back to Top