Η… βιασύνη των Βοιωτών

Πολύ βιάζονται στη Λιβαδειά…

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε μια «μάχη», υπάρχουν πολλά μέτωπα στα οποία πρέπει να εστιάσει κανείς για να κερδίσει. Για να πείσει τον εαυτό του και τον αντίπαλο ψυχολογικά πως εκείνος θα είναι ο νικητής. Ακόμα και αν γνωρίζει πως… δεν έχει δίκιο. Κλασικό παράδειγμα ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα δηλαδή η οποία έγραψε για πάντα η ποδοσφαιρική ιστορία πως τη σεζόν 2016-2017 γνώρισε τον υποβιβασμό στη Football League καθώς δεν συγκέντρωσε τους απαραίτητους βαθμούς και προσπαθεί με νύχια και με δόντια, μέσω δικαστικών αιθουσών, κόντρα σε ποδοσφαιρικές λογικές, απέναντι στην ηθική, να παραμείνει σε μια κατηγορία που έχει αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο πως δεν αξίζει να βρίσκεται σ’ αυτήν. Πόσο πιο απλά το πει κανείς…

Ο Λεβαδειακός λοιπόν προσπαθεί ψυχολογικά, σε επίπεδο εντυπώσεων, να κερδίσει. Λίγο μετά την απόφαση των συνέταιρών του, αυτών που αποφάσισαν κόντρα σ’ έναν άλλο συνέταιρό τους, τον Ηρακλή, τον οποίο αποφάσισαν να δικάσουν και να καταδικάσουν, οι Βοιωτοί ξεκίνησαν… σχεδιασμό. Ψάχνουν προπονητή, ορίζουν πρώτη προπόνηση και προετοιμασία.

Μη βιάζεστε… έχει ακόμη ένα ημίχρονο. Προσέξτε μήπως δείτε εκ νέου μια ανατροπή… αφιερωμένη, σαν αυτή της περίπτωσης Πουρτουλίδη.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top