Αποφάσεις για την αλλαγή «σκηνικού»

Με απαρτία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ιδρυτικού σωματείου στο Κατσάνειο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ηταν εκ των προτέρων μία σημαντική γενική συνέλευση μιας και αφορούσε το μέλλον του Ηρακλή και ενέργειες που θα γίνουν άμεσα. Οι χθεσινές εξελίξεις και η απόφαση-σκάνδαλο της Super League όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος τις επιταχύνουν.

Στη Γενική συνέλευση του ιδρυτικού σωματείου λοιπόν που πραγματοποιήθηκε στο Κατσάνειο με απαρτία πάρθηκε μία σειρά αποφάσεων. Μάλιστα λόγω και της σημασίας των θεμάτων αυτή θα συνεχιστεί και την επόμενη Τετάρτη, την ίδια ώρα και στην ίδια τοποθεσία.

Τι αποφασίστηκε όμως χθες το βράδυ στο Κατσάνειο και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του ιδρυτικού σωματείου;

  • Αποφασίστηκε η αλλαγή ονομασίας από ΑΕΠ Ηρακλής σε ΑΕ Ηρακλής 1908.
  • Η αλλαγή έδρας από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη, με το θέμα να ανατίθεται σε δικηγόρους για να ξεκινήσει και τελειώσει άμεσα.
  • Εκτιμώντας την κακή διαχείριση και την προσβολή της ιστορίας του Ηρακλή από τον Σπύρο Παπαθανασάκη αποφασίστηκε να ανατεθεί σε νομικό επιτελείο οι διαδικασίες άρσης χρήσης σήματος και ονόματος του Ηρακλή.
  • Αποφασίστηκε επίσης η επανεξέταση χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων της Μίκρας και η διαδικασία έξωσης.
  • Αποδοκιμάστηκε η απόφαση-σκάνδαλο της Super League και το ιδρυτικό σωματείο επιφυλάσσεται για άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος εναντίον της διοργανώτριας αρχής.
  • Το ιδρυτικό σωματείο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Λεφάκη που «έφυγε» χθες από τη ζωή.

Όπως μάλιστα έλεγαν χθες οι παρευρισκόμενοι οι… μάσκες έπεσαν για ακόμη μία φορά χθες, με τον Ηρακλή να είναι ξανά το «θύμα». Μένοντας όπως πάντα μόνος του, με τον κόσμο του, ανεξάρτητος και αυτόνομος.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top