Προμηνύεται «μάχη» για τον ΗΡΑΚΛΗ στο Δ.Σ. της Λίγκας

Σιγουριά από τους ανθρώπους του Ηρακλή, αισιοδοξία στη Λιβαδειά για την περίπτωση Πουρτουλίδη

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στις 2:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ με συγκεκριμένα θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Ο Λεβαδειακός έχει ενημερώσει εγγράφως την ίδια τη διοργανώτρια αρχή και όλες τις ΠΑΕ πως πριν τη συζήτηση για τα προβλεπόμενα θέματα θέλει να συζητηθεί το θέμα Πουρτουλίδη. Το πώς δηλαδή προσέφυγε εκ νέου ο πρώην αρχηγός του ΗΡΑΚΛΗ, ενώ είχε εξοφληθεί και ως εκ τούτου είχαν επιστραφεί οι βαθμοί που είχε αφαιρέσει η Σούπερ Λιγκ τον Ιανουάριο.

Αποτελεί ερωτηματικό αν θα συζητηθεί όντως το θέμα που θέτει ο Λεβαδειακός. Ούτως ή άλλως η Σούπερ Λιγκ δεν αποφάσισε τις ποινές (και την επιστροφή των βαθμών) αλλά εκτέλεσε τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, στο οποίο δεν αποκλείεται να παραπέμψει τον Λεβαδειακό για να… βγει άκρη. Όπως μεταφέρθηκε σχετικά οι «κυανόλευκοι» εμφανίζονται σίγουροι πως δεν υπάρχει πρόβλημα (κάτι που έχουν τονίσει επίσης ο ίδιος ο Νίκος Πουρτουλίδης και ο ατζέντης του Λευτέρης Σιδηρόπουλος), καθώς η Σούπερ Λιγκ έχει στην κατοχή της έγγραφο της 31ης Ιανουαρίου βάσει του οποίου άλλωστε επέστρεψαν οι βαθμοί στον ΗΡΑΚΛΗ. Παράλληλα όμως οι νομικοί θα στηριχτούν και σε άρθρο του Αστικού Κώδικα για να αποκρούσουν τους ισχυρισμούς του Λεβαδειακού.

Προμηνύεται «μάχη» στη Σούπερ Λιγκ (ή στο Διαιτητικό αν πάει εκεί η υπόθεση). Για ακόμη μια φορά μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, της βαθμολογικής σωτηρίας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ απειλείται εξωαγωνιστικά.

Πηγή: metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top