Δώνης: «Φοράμε τη φανέλα ενός ιστορικού συλλόγου και δεν τα παρατάμε»

Οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ θα παλέψουν για την παραμονή της ομάδας στην Super League μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όπως ξεκαθάρισε ο Χρήστος Δώνης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μείναμε πάλι πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε πιο πολύ στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες να σκοράρει και δεύτερο γκολ, αλλά ευτυχώς για εμάς σκοράραμε και πήραμε τον ένα πόντο. Νομίζω ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Τα βλέπουμε ξεχωριστά και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή. Έχουμε μείνει πίσω και πρέπει στα εναπομείναντα ματς να βρούμε νίκες. Κανένας δεν βγαίνει χαμένος όταν παλεύει. Δεν θέλουμε και δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα παρατήσουμε. Φοράμε μία φανέλα ιστορικής ομάδας και είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε.

 Στον Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικά διότι ήμουν μικρός. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρησιμοποιεί τόσο πολύ μικρούς παίκτες, άσχετα που τώρα το κάνει. Εδώ όλοι οι προπονητές και οι παίκτες περιμένουν πράγματα από εμένα. Μου δείχνουν εμπιστοσύνη και προσπαθώ να δίνω το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο και η συνέχεια θα είναι πολύ σημαντική. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη δεύτερη θέση και να βγει στα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να προχωρήσει στο Κύπελλο.

Το γαλλικό είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο αδερφός μου ο Τάσος παίζει δίπλα σε πολύ μεγάλους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που παίρνει. Χθες πέτυχε και ένα γκολ και βοήθησε με τον Μπαλοτέλι να πάρει η Νις έναν βαθμό», ανέφερε ο 22χρονος μέσος στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό (1-1).

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top