Α.Θ. 10: “Όλοι Ιβανώφειο από νωρίς να γουστάρουμε ΗΡΑΚΛΗ εντός και εκτός γηπέδου”

Ανακοίνωση της Α.Θ. 10 για το τι θα συμβεί πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο εκτός γηπέδου…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανακοίνωση της Α.Θ. 10:

Περιμένουμε αυτό το Σάββατο σαν τρελοί να γουστάρουμε στο μπάσκετ. Να θυμηθούμε πώς είναι να ανυπομονείς για ένα ματς και όχι να εύχεσαι να μην ξημερώσει η μέρα του αγώνα. Να μην έχεις να ασχοληθείς με μπάτσους, διοικήσεις, μπράβους και λοιπά συναφή, αλλά να σε νοιάζει η κερκίδα και η καλύτερη οργάνωση της, να σε νοιάζει το πάρτι που θα στηθεί, να υποδέχεσαι τα αδέλφια που θα ταξιδέψουν από μακριά και να τα πίνεις παρέα από νωρίς.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν στο Ιβανώφειο ξαναθυμόμαστε τι είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, γιατί κολλήσαμε μαζί του και γιατί δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε ότι και να γίνει.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βεβαία δεν είναι μόνο ένας αγώνας μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, είναι μια στάση ζωής, μια φιλοσοφία η οποία μπορεί το τελευταίο διάστημα να ξεχάστηκε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, αλλά παραμένει άσβεστη στις καρδιές μας και πλέον έφτασε ο χρόνος που θα την ξαναφέρουμε στο προσκήνιο.

Το Σάββατο από πολύ νωρίς το μεσημέρι, έξω από το Ιβανώφειο, πίσω από το πέταλο, πρόσφυγες και μετανάστες θα μας κάνουν την τιμή να μας προσφέρουν φαγητό, να μπολιάσουν τη γιορτή μας με γεύσεις και μυρωδιές από μέρη μακρινά. Είναι μια κίνηση γνωριμίας η οποία ευελπιστούμε να είναι μόνο η αρχή. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να στηρίξει αυτή την ενέργεια μας. Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν από τους ίδιους για την αυτονόμηση αυτών των ανθρώπων από «μη κυβερνητικές οργανώσεις» και κρατικές δομές «φιλοξενίας». Συμφωνούμε απόλυτα με τον στίχο του τραγουδιού το οποίο λέει: «πρόσεχε τα ghetto που φτιάχνουν δεν είναι λύση,
το ξένο θα μείνει ξένο όταν μόνο του ζήσει» και προς αυτή τη κατεύθυνση κινούμαστε, θα υπάρχει φυσικά εκτενής ενημέρωση για το τι ακριβώς σχεδιάζεται και πώς μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει από τη μεριά του.

Όλοι λοιπόν το Σάββατο από πολύ νωρίς στο Ιβανώφειο, να φάμε και να πιούμε, να γουστάρουμε ΗΡΑΚΛΗ εντός και εκτός γηπέδου!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top