Δεν πλήρωσαν ούτε τον άνθρωπο που τους “έσωσε”

Η διοίκηση Παπαθανασάκη-Καγιούλη δεν έχει προχωρήσει στην πληρωμή ούτε και του Απόστολου Βέλιου, ο οποίος ήταν αυτός που με τα χρήματα της μεταγραφής του έσωσε τον Καναδό από δυσάρεστες γι’ αυτόν καταστάσεις.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μπορούσε να αποχωρήσει με προσφυγή. Να μην εισπράξει ευρώ η ΠΑΕ και να λάβει ευκολότερα και πιο «σίγουρα» τα δεδουλευμένα του. Επέμενε να γίνει η μεταγραφή και να βοηθηθεί οικονομικά ο αγαπημένος του Ηρακλής.

Είχε το 20% των δικαιωμάτων του και από τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ έπρεπε να εισπράξει χρήματα και ο ίδιος. Δεν το έκανε. Τη σεζόν 2015-16 που αγωνίστηκε στον Ημίθεο, δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Ο Απόστολος Βέλλιος θέλοντας να βοηθήσει τον Ηρακλή πήγε πίσω χρονικά τις απαιτήσεις του και μέσω εκχωρήσεων των τηλεοπτικών εσόδων. Επρόκειτο να εισπράξει τώρα την πρώτη δόση. Δεν πήρε… ευρώ! Ο διεθνής επιθετικός ετοιμάζεται να κινηθεί κι εκείνος δικαστικά εις βάρος της διοίκησης Παπαθανασάκη…

Ουσιαστικά η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου αποτέλεσε «σωσίβιο σωτηρίας» το καλοκαίρι. Το «ευχαριστώ» της διοίκησης Παπαθανασάκη είναι να τον έχει ακόμη απλήρωτο… από την περσινή σεζόν! Μετά το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» που μεταφέρθηκε στην πλευρά του, η συμπεριφορά του Σπύρου Παπαθανασάκη, τον ωθεί σε σκέψεις νομικής διαδικασίας εις βάρος της διοίκησης. Ο ίδιος διαχωρίζει τη δεδομένη αγάπη του για τον Ηρακλή και εστιάζει στην αντιμετώπιση που είχε από τη διοίκηση Παπαθανασάκη. Προσέφερε αγωνιστικά και οικονομικά, έκανε υπομονή για να βοηθήσει, αλλά αντί για δεδουλευμένα χρήματα, εισέπραξε… αχαριστία.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top