Δύσκολο (74-82) πέρασμα από τη Λάρισα

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ηρακλή που κρατάει μόνο το αποτέλεσμα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μπορεί να μην ικανοποίησε με την εμφάνισή του, ωστόσο ο Ηρακλής πήρε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο τον ΓΣ Λαρισαίων.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο περιορίζοντας τον αντίπαλο επιθετικά, ενώ ταυτόχρονα οι “κυανόλευκοι” έχτιζαν διψήφια διαφορά (15-25).

Μια διαφορά που εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά στη δεύτερη περίοδο με τους γηπεδούχους να τρέχουν σερί 15-0 και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ (30-25). Το ημίχρονο βρήκε μπροστά την ομάδα της Λάρισας με ένα προβάδισμα δύο πόντων (41-39).

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έδειξαν μια αντίδραση μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου (45-49), ωστόσο το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους (57-53).

Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι θα θύμιζε τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αρκαδικό, κάτι που έγινε. Οι “κυανόλευκοι” πήραν μια διαφορά πέντε πόντων (70-75) περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε νικητές (74-82).

Πλέον η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα πρέπει να ετοιμαστεί για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Δούκα στο Ιβανώφειο.

Σχετικά Άρθρα

Aποκάλυψη: Ο Ντένις Μπάρμπα με Μπομπ Μάνσφιλντ στο Ιβανώφειο!

Μπάσκετ

Back to Top