«Η κατάσταση είναι τραγική»

Ο Σάκης Αναστασιάδης ήταν ξεκάθαρος: «Βαδίζουμε στην καταστροφή»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής της Κ20 του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας του, αλλά και για την κατάσταση στην επαγγελματική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Είναι φανερό ότι βελτιώνονται τα πράγματα στην Κ20, βήμα-βήμα κάνουμε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική, παίζουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και είναι κάτι πους χαροποιεί όλους.

Προβλήματα υπάρχουν γενικότερα στον σύλλογο, περνάει μια φάση δύσκολη και τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα».

Για την πρώτη ομάδα: «Εδώ είναι το τεράστιο πρόβλημα, πρέπει να σκύψουν όλοι με μεγάλο σεβασμό πάνω στην ομάδα, είναι κρίμα να συνεχίσουμε έτσι. Οδηγείτε μαθηματικά στην πτώση της ομάδας για ακόμα μια φορά. Ο σύλλογος αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό για όλους μας. Ο κόσμος είναι σε αναταραχή και η κατάσταση είναι τραγική. Μακάρι να γίνει κάτι και να αλλάξουνε τα πράγματα, αλλά τώρα αυτό που φαίνεται ,είναι ότι βαδίζουμε στην καταστροφή και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τελειώνει ο χρόνος».

Αναφορικά με την διαχείριση των τμημάτων υποδομής: «Εδώ και μια βδομάδα δόθηκε εντολή η διαχείριση να την αναλάβει ο κ. Κωφίδης και αυτό γίνεται.

Η διοίκηση δυσκολεύετε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της οπότε αυτό θα είναι καλό. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά καθώς από την μέρα που ανακοινώθηκε ,όλοι οι γονείς ξεκίνησαν να πληρώνουν κανονικά τις ».

Σχετικά Άρθρα

“Χαίρομαι, που συνετέλεσα κι εγω στην αλλαγή εποχής του Ηρακλή” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top