ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ!

Δε θέλουμε να βλέπουμε άλλο τον ΗΡΑΚΛΗ μας να ξεφτιλίζεται – Ήττα με τραγικό δεύτερο μέρος από όσους φοράνε τον Ημίθεο στο στήθος!

Ένας ΗΡΑΚΛΗΣ που πονάς να τον βλέπεις. Πονάς να βλέπεις αυτήν την ομάδα να διασύρεται σε κάθε αγώνα. Ένα έκτρωμα χωρίς αρχή, μέση και τέλος… ηττήθηκε (3-1) με τραγική εμφάνιση στα Πηγάδια.

Δε μένει κάτι άλλο πλέον. Ας μην έχουμε οφθαλμαπάτες πως η ομάδα μπορεί να σώσει τη χρονιά. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ δημιουργίας Παπαθανασάκη και Καγιούλη δε σου δίνει άλλη ελπίδα από το να παρακαλάς να διαλυθεί, μπας και φύγουν επιτέλους αυτοί οι τραγικοί που έχουν κατσικωθεί στη Μίκρα.

Για την ιστορία, ο ΗΡΑΚΛΗΣ με ένα μέτριο πρώτο μέρος κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με όμορφο γκολ του Πασά, ωστόσο  με πέναλτι εφεύρεση του Αρετόπουλου η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Γιουνιές.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η απόλυτη κατάρρευση! Από το πουθενά και με όλη την ομάδα να είναι μπροστά λόγω κόρνερ… ο Ιντζόγλου κάνει απίστευτο λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Τριάδης έφτασε μέχρι την περιοχή και πλάσαρε εύστοχα με τον Ιντζόγλου να τον κοιτάει και να μη κάνει την παραμικρή κίνηση να τον σταματήσει.

Καρμπόν είναι και το τρίτο γκολ της Ξάνθης. Από μια βαθιά μπαλιά ο Ρούσσος δεν υπολογίζει σωστά, ο Τριάδης του κλέβει τη μπάλα έχοντας όλο το γήπεδο μπροστά του, έσπασε τον ελεύθερο Γιουνιές… τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Η κατάντια του ΗΡΑΚΛΗ δε σταμάτησε εκεί. Ο Λουκίνας κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Φλίσκα λίγο πριν το φινάλε, ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο με τον Ζίβκοβιτς να τον σταματάει εύκολα.

Εκεί κατάντησαν τον ΗΡΑΚΛΗ μας φίλε ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ! Τελευταίο στην κατηγορία, χωρίς κανένα σημάδι αντίδρασης! ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνιές (Κώστας 87′), Σολτάνι (Λάζιτς 58′), Καμαρά, Βασιλακάκης (Ράνος 80′), Γουάλας, Φλίσκας

Στον πάγκο είναι οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώστας, Ράνος, Λάζιτς, Σβάρνας, Λουσέρο

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Ιντζόγλου (Γροντής 74′), Πασάς (Ηλιάδης 74′), Αγγελόπουλος (Λεοζίνιο 63′), Ρούσσος, Λουκίνας, Κούρος

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Λεοζίνιο, Ηλιάδης, Γροντής, Δούμτσιος, Βοσνακίδης

ΓΗΠΕΔΟ: Ξάνθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΒΟΗΘΟΙ: Νταλούκας (Τρικάλων), Βασιλόπουλος (Έβρου)

4ος: Γκράνας (Θράκης)

ΣΚΟΡΕΡ: Πασάς (10′) / Γιουνιές (26′ πεν, 71′), Τριάδης (61′)

ΚΙΤΡΙΝΗ: Φλίσκας (2), Γιουνιές, Σολτάνι / Μοντέιρο, Σαραμαντάς, Στάμου

ΚΟΚΚΙΝΗ: Φλίσκας /-

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top