«Με συνδέουν πολλά με τον Ηρακλή»

«Έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Σαραμαντάς μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την παραμονή του στον Ηρακλή:

«Μένω στην ομάδα και ήταν αυτό που ήθελα. Έχουμε ένα δύσκολο έργο, δεν θέλω να μείνουμε στα λόγια, πρέπει να παλέψουμε όλοι για να σώσουμε τον Ηρακλή. Περίμενα τον Ηρακλή, αυτό ήθελα πάνω από όλα, δεν ήθελα να φύγω έτσι από την ομάδα που με ανέδειξε. Όλα καλά πλέον, συνεχίζουμε.

Με συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα, έχω περάσει πολλά και ωραία και άσχημα. Είναι στενάχωρο όταν χάνονται παιδιά από την ομάδα, όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους.

Η βαθμολογική θέση του Ηρακλή είναι πολύ δύσκολη, όμως έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Σάββα Παντελίδη σχολίασε: «Εμείς με τον κ.Παπαδόπουλο ανεβήκαμε στην κατηγορία αλλά και ο κ.Παντελίδης είναι πολύ καλός στην δουλειά του και  μας τιμάει που ήθελε να μείνουμε όλοι στην ομάδα».

Ερωτηθείς αν καταφέρει να σωθεί ο Ηρακλής, απάντησε:

«Είμαι πάντα αισιόδοξος και πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα σωθεί. Πρέπει να ξυπνήσουμε και εμείς και να δείξουμε τι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον κόσμο της ομάδας είπε:

«Ο κόσμος μας βοηθούσε και μας βοηθάει όσο μπορεί, ελπίζω να επιστρέψουν οι καλές μέρες του παρελθόντος. Νομίζω ότι η υπομονής τους πλέον έχει εξαντληθεί. Δεμένοι πάντως είδαμε όλοι τι μπορούμε να κάνουμε. Θα δώσουμε ότι έχουμε από δω και πέρα και ελπίζουμε να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top