Με “βιντεοθεραπεία” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για Κοζάνη

Τακτική ανάλυση από τον κόουτς, πριν την προπόνηση στη Μίκρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από τη Μίκρα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ενόψει της αναμέτρησης με την Κοζάνη:

Προσηλωμένη στον στόχο και αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς στον αυριανό αγώνα με την Κοζάνη είναι η ομάδα μας, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του σαββατιάτικου παιχνιδιού, καθώς και τις παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με δεδομένο ότι η Κοζάνη στις 3 αναμετρήσεις με την ομάδα μας, έχει 2 νίκες (η μία στον θεσμό του Κυπέλλου) και μία ισοπαλία. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επιδείξουν απόλυτη πειθαρχία και σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό του αγώνα, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Σούλης Παπαδόπουλος με το επιτελείο του έδειξαν στους ποδοσφαιριστές βίντεο, όπου έγινε ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου, όπως επίσης και τακτικά θέματα που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε σε τακτική και στατικές φάσεις, με εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ τόσο σε θέση επίθεσης, όσο και άμυνας.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top