Aνάλυση λαθών και εμψύχωση στη Μίκρα (pic)

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέλυσε στους παίκτες του τι έφταιξε για την απώλεια δύο βαθμών στην Αριδαία και επεχείρησε την τόνωση του ηθικού τους, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Κοζάνη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από την ομάδα, μεταφέρει:

Το βλέμμα και την προσοχή της στον εντός έδρας αγώνα με την Κοζάνη (γήπεδο Χαλάστρας, Σάββατο στις 14:00) στρέφει πλέον η ομάδα μας, η οποία αφήνει πίσω της το ισόπαλο 1-1 με τον Αιολικό, θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες, τις νίκες και τους 3 βαθμούς.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο όσο και κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος των play out παιχνίδι, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, κάτι που άλλωστε τόνισε και ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παίκτες, λίγη ώρα πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέλυσε λεπτομερώς τον αγώνα που πέρασε, επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έγιναν σε άμυνα και επίθεση και στέρησαν από την ομάδα τη νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας, προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του λέγοντάς τους ότι πρέπει να επιδείξουν σοβαρότητα, πειθαρχία και αποφασιστικότητα σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να αποδείξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ότι είναι ανώτερος απ’ όλους τους αντιπάλους του.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου συνεχίστηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με το πρόγραμμα να αναλώνεται κυρίως σε παιχνίδια κατοχής, καθώς και αμυντική τακτική.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top