Κυριζίδης: “Απόλυτη ανάγκη η αδειοδότηση του Καυτανζογλείου!”

Το μήνυμα του “κυανόλευκου” προέδρου για τα επόμενα καθοριστικά βήματα στο θέμα του Σταδίου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Μάκη Κυριζίδη στο Metropolis:

«Είμαστε σε μία καλή περίοδο για να αναδιοργανωθούμε. Μπορούμε να πετύχουμε το αυτονόητο. Το εθνικό στάδιο είναι σημαντικό να γίνει. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη χωρίς στάδιο. Ήρθε η ώρα με την πίεση όλων, να αδειοδοτηθεί το γήπεδο. Αυτό είναι που καίει τον Ηρακλή. Να γίνει η αδειοδότηση η πολυπόθητη για το Καυτανζόγλειο στάδιο.

Η επιτροπή του γηπέδου μας υποσχέθηκε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα με σημαντικά βήματα. Ύστερα θα κάνουμε μία συνάντηση με τον Υπουργό. Πρέπει να ανοίξει το στάδιο για να φιλοξενήσει αγώνες. Ο Ηρακλής ήταν ο αιμοδότης του Καυτανζογλείου επί δεκαετίες. Από τότε που έφυγε, κατέρρευσαν τα πάντα. Πρέπει να σταλεί ηχηρό μήνυμα. Και το κράτος των Αθηνών εφησυχάζεται. Πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, θα δραστηριοποιηθούμε. Πρέπει να λειτουργήσει το στάδιο της πόλης. Τώρα πια δεν πάει άλλο.

Αν πάμε σε δημόσιους διαγωνισμούς θα πάμε σε δύο – τρία χρόνια αναμονής. Όποιος οραματίζεται μεγάλα έργα, καλώς να τα κάνει.

Για τον κ. Μονεμβασιώτη, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την πλευρά του για τον Ηρακλή. Έχουμε όμως την αδειοδότηση που πρέπει να ολοκληρώσει ο Ηρακλής. Ενόψει μίας επικείμενης πώλησης, θα πρέπει να επενδύσει ο μεγαλομέτοχος. Ολα αυτά είναι προυποθέσεις. Δεν θέλω να εκφράζω τον κ. Μονεμβασιώτη. Εμείς πρέπει να τα κάνουμε τα έργα ως Ηρακλής».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top