“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ενεργοποίηση και πρωτοβουλίες από “μπαρουτοκαπνισμένους” οπαδούς του Ημίθεου, που ενώνουν τις δυνάμεις τους με ΓΣ και Συνδέσμους! – Η επαφή της “ομάδας των 50+” για την αδειοδότηση και οι κινήσεις για το θέμα του Καυτανζογλείου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ισχύς εν τη ενώσει στον Ηρακλή, ενόψει της πολυπόθητης μεγάλης αλλαγής πίστας, την οποία αναμένει ολόκληρη η “κυανόλευκη” κοινωνία από το καλοκαίρι, που μας έρχεται!

Μετά τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου και τα παιδιά των Συνδέσμων, που βγήκαν μπροστά, ώστε να βρεθεί λύση στα μείζονα θέματα, τα οποία απασχολούν την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, “στα όπλα” και με… “εφ’ όπλου λόγχη” βρίσκονται και οι “παλιοσειρές” του “κυανόλευκου” οπαδικού κινήματος, διακεκριμένα στελέχη της οικογένειας των Ηρακλειδέων, που έχουν “γράψει” απίστευτα πολλά χιλιόμετρα οπαδικών μαχών και εμπειρίας!

Η ομάδα των “50+”, λοιπόν, βγαίνει και αυτή μπροστά, σε παράλληλη πορεία με τους νυν οργανωμένους, που κρατούν τη σκυτάλη στην επετηρίδα του “κυανόλευκου” οπαδισμού και αναλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες για τα θέματα της αδειοδότησης και του Καυτανζογλείου!

Μάλιστα, ήδη για το θέμα της αδειοδότησης, οι “βετεράνοι” του οπαδικού κινήματος, πραγματοποίησαν συνάντηση με διοικητικούς συνεργάτες του Στράτου Ευγενίου, ασκώντας πίεση, προκειμένου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να αποπληρώσει όλες τις δικές του οφειλές και να πράξει πάντα τα δέοντα, ώστε να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές και τα δικαιολογητικά και να αδειοδοτηθεί κανονικά η ομάδα για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Ανάλογες πρωτοβουλίες (πάντοτε σε πλήρη και απόλυτο συντονισμό με τη διοίκηση του ΓΣ και τους Συνδέσμους) θα επιχειρήσουν και για το θέμα του Καυτανζογλείου, αποτελώντας με την παρουσία και τη συνδρομή τους ένα ακόμη πολύτιμο όπλο πίεσης προς τη θετική έκβαση των δύο ζητημάτων, τα οποία “καίνε” τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο…

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top