Αγώνας δρόμου για Κούστα, ενόψει Καρδίτσας

Έτοιμος ο Κουντουριώτης για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση των “κυανολεύκων” στις 3 Ιανουαρίου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πέρα από τη σαφή διάθεση και ευκαιρία για δουλειά στις προπονήσεις, στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή δίνεται η ευκαιρία αποθεραπείας για βασικούς ποδοσφαιριστές του, ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα, αμέσως μετά την είσοδο του Νέου Έτους.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, ο Ημίθεος θα κληθεί να ταξιδέψει στην Καρδίτσα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση και ο Περικλής Αμανατίδης είναι βέβαιο ότι προσδοκά να είναι ετοιμοπόλεμος ο βασικός σέντερ φορ του, Κρίστιαν Κούστα.

Μη λησμονούμε ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο διάφραγμα αμέσως μετά την παύση του πρωταθλήματος για τη γιορτινή περίοδο, με αντικειμενικό σκοπό να προλάβει την επανέναρξη και ελπίζεται ότι θα καταφέρει, έστω κι αν ο χρόνος πιέζει, όντας ιδιαιτέρως πιθανό να αγωνιστεί στην Καρδίτσα, με τη χρήση – και πάλι – προστατευτικής μάσκας.

Πάντως, όσον αφορά τον έτερο των βασικών, που είναι εκτός μάχης, τον Χρήστο Κουντουριώτη, εκείνος αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος, έχοντας προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό και τα ράμματα, που απεκόμισε από τον αγώνα με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη.

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής επέμβαση στον Μακρή και μήνυμα στήριξης από την ομάδα (pic)

Ποδόσφαιρο

“Όλη η οικογένεια του Ηρακλή θέλει την άνοδο για την ομάδα μπάσκετ!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top