“Ραντάρ” στην… “ανατολική” αγορά για γκολκίπερ

Στα πρωταθλήματα των χωρών, που διαθέτουν “σχολή τερματοφυλάκων” στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι ιθύνοντες του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία του Ημίθεου δεν προτίθεται να “βγάλει” το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με μόνον έναν τερματοφύλακα, ο οποίος να διαθέτει σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις, όπως είναι ο Στέφανος Παλαβράκης.

Προσφάτως προτάθηκε η επιλογή του Απόστολου Τσιλιγγίρη, ο οποίος από τον Άρη, μετεγράφη στον ΑΠΟΕΛ και από την κυπριακή ομάδα στον Πανσερραϊκό, όπου δεν έχει συμμετοχές, όντας ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας.

Ωστόσο, παρά τους μεταγραφικούς περιορισμούς (η αναζήτηση σε ξένους πρέπει να περιοριστεί μέχρι την ηλικία των 23 ετών), στον Ηρακλή έχουν στρέψει σε σημαντικό βαθμό το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη θέση στα πρωταθλήματα του πρώην “ανατολικού μπλοκ” και κυρίως στις χώρες, οι οποίες θεωρείται ότι “παράγουν” τερματοφύλακες, όπως η Τσεχία, η Σλοβακία και η Πολωνία (αλλά και οι λοιπές ανατολικές χώρες), προκειμένου να διερευνηθεί η προοπτική της κάλυψης του κενού του Βελλίδη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι περιορισμένα, όμως η ομάδα θα ενισχυθεί με “έτοιμο” γκολκίπερ και εξετάζονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές (για Έλληνα έως 25 και ξένο έως 23 ετών).

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής επέμβαση στον Μακρή και μήνυμα στήριξης από την ομάδα (pic)

Ποδόσφαιρο

“Όλη η οικογένεια του Ηρακλή θέλει την άνοδο για την ομάδα μπάσκετ!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top