Μιλά με πράξεις: “Φούρνοι Βενέτη” στη φανέλα και 300.000 ευρώ στο ταμείο της ομάδας!!!

Σε ένα πρωτάθλημα χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του και ήδη λειτουργεί ως ο ηγέτης και εγγυητής της “επόμενης ημέρας”!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Επιμένουμε, ότι μόνο αισιοδοξία μπορούν να φέρουν στον κόσμο του Συλλόγου οι εξελίξεις γύρω από την επόμενη ημέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, μπορεί μέχρι τώρα να έχει ήδη στηρίξει την προσπάθεια του Στράτου Ευγενίου οικονομικά σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά δεν μένει εκεί.

Μολονότι το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν τυγχάνει τηλεοπτικής καλύψεως (ούτε κάμερα για στιγμιότυπα δεν υπάρχει σε πολλά παιχνίδια) και παρότι όποια ομάδα κατάφερε να έχει κεντρικό χορηγό φανέλας πήρε κάποια… “ψιλά”, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης καθίσταται Μέγας Χορηγός στον Ημίθεο, ο οποίος θα φέρει τον λογότυπο “Φούρνοι Βενέτη” από την προσεχή αγωνιστική στη φανέλα του και στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπει το ποσό των 300.000 ευρώ!!!

Είναι προφανές ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης προχωρεί αποφασιστικά, λειτουργεί ήδη ως ο ηγέτης και ο εγγυητής της επόμενης ημέρας και η αλλαγή πίστας για το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο είναι – πλέον – ορατή…

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top