“O Μάκης από την εντατική υπέγραψε για τον Μάρα, ως πρόεδρος της ΠΑΕ…”

Συγκλονίζει η αναφορά του Φώτη Θέου για τις τελευταία “κυανόλευκη” κίνηση του Μάκη Σαρλή, ως προέδρου της ΠΑΕ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε για το θέμα ο Φώτης Θέος στον Focus:

“Ο Μάκης Σαρλής ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής έως και την ημέρα του θανάτου του, ελάχιστοι το γνωρίζουν αυτό και μάλιστα εγώ του ζήτησα να μπει το περασμένο καλοκαίρι, για να μπορούμε να ελέγξουμε κάποια πράγματα και να κλείσουμε την υπόθεση Μάρα, που μπορούσε να διαλύσει, να εξαφανίσει τον σύλλογο.

Μπήκε και κάθε μέρα μιλούσαμε μέχρι να κλείσουμε την πόθεση, γιατί ήταν στην εντατική και ήταν πολύ δύσκολα. Την ημέρα που συμφωνήσαμε και έπρεπε να υπογραφούν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, δηλαδή τον Μάκη Σαρλή, που μπήκε σε αυτή τη θέση για να βάζει την υπογραφή του, πήρα τα χαρτιά και πήγα στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στην εντατική.

Του ζήτησα να βγει και να κατεβεί στα σκαλοπάτια δίπλα από την εντατική, όπου πράγματι βγήκε, υπέγραψε τα χαρτιά και τα πήγα στον Παναγόπουλο, τον δικηγόρο, για να κλείσει η υπόθεση και να σωθεί ο Ηρακλής. Μόλις υπέγραψε είδα ότι χάτηκε κι αυτός, όπως κι όλοι μας γιατί λύθηκε ένα θέμα της ομάδας, δεν έβλεπε εκείνη τη στιγμή την κατάσταση της υγείας του. Μόνο ο Ηρακλής τον ενδιέφερε”!

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας και τον Μπομπ”

Ποδόσφαιρο

Επιτυχής επέμβαση στον Μακρή και μήνυμα στήριξης από την ομάδα (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top