Η Super League 2 “απαντά” με εξώδικο στην ΕΡΤ

Ζητεί άμεση καταβολή του περσινού μπόνους κατάταξης για τις ομάδες και την προβολή των αγώνων της από την ΕΡΤ3, όπως προβλέπει η τριετής σύμβαση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το τηλεοπτικό μέτωπο καίει την Super League 2 και στο ΔΣ της Τρίτης (31/10) αποφασίστηκαν οι επόμενες κινήσεις.

Η SL2 θα στείλει εξώδικο στην ΕΡΤ που εξακολουθεί να αγνοεί την κατηγορία, παρά τα υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας στο Youtube της διοργανώτριας.

Σε αυτό θα τονίζεται η οφειλή ποσού 600.000 ευρώ που αφορά στο μπόνους κατάταξης και η κρατική τηλεόραση δε δίνει λόγω της έρευνας για τον στοιχηματισμό, κίνηση που από την SL2 χαρακτηρίζεται ως μη νόμιμη.

Επιπλέον, θα γίνεται λόγος για σιωπηρή απόρριψη του πρωταθλήματος και ειδικότερα της μετάδοσης αγώνων της σεζόν, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία είναι για τρία χρόνια!

Οι συμβάσεις για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών έχουν ελάχιστη διάρκεια τριών ετών και αυτό προβλέπεται και με βάση το Νόμο Αυγενάκη που είχε πρωτοστατήσει στο συγκεκριμένο deal.

Τα παράπανω είναι οι κεντρικοί άξονες στο εξώδικο που θα αποσταλεί και η Super League 2 θα περιμένει ανταπόκριση εντός των επόμενων δέκα ημερών. Σε περίπτωση που η ΕΡΤ δεν δείξει σημάδια ενδιαφέροντος, τότε η διοργανώτρια θα κινηθεί δικαστικά και θα αναζητηθεί άλλος τηλεοπτικός πάροχος.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα Κ19 που ήταν να ξεκινήσει 12/11, θα πάρει νέα παράταση και η πιθανή έναρξη του πήγε για τις 28/11.

Πηγή: mikriliga.com

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής επέμβαση στον Μακρή και μήνυμα στήριξης από την ομάδα (pic)

Ποδόσφαιρο

“Όλη η οικογένεια του Ηρακλή θέλει την άνοδο για την ομάδα μπάσκετ!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top