Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Ηρακλής Θεοδώρου νέος Τεχνικός Διευθυντής και Team Manager!

Ο “κυανόλευκων” αισθημάτων κόουτς, αρχιτέκτων των επιτυχιών του Πήγασου Πολίχνης, ανέλαβε το έργο της οικοδόμησης του νέου βολεϊκού Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα — “Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου, για να ξαναδώσουμε στο Ελληνικό βόλεϊ τον Αυτοκράτορά του!”, δήλωσε στη BlueArena o Ηρακλής Θεοδώρου.

Βόλει, Ηρακλής

Ραγδαίες εξελίξεις και σπουδαίες κινήσεις, προκειμένου ο Ηρακλής να ξαναπάρει τον θρόνο του στον χώρο του Ελληνικού βόλεϊ. Οι ιθύνοντες του Τμήματος, μετά τη φετινή αναγνωριστικού χαρακτήρα σεζόν στο δύκολο πρωτάθλημα της Pre League, άρχισαν ήδη τον σχεδιασμό για την ομάδα πρωταθλητισμού, που θα πρωταγωνιστήσει με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο τη νέα περίοδο.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσληψη του Ηρακλή Θεοδώρου, του κόουτς, που δημιούργησε το “θαύμα” του Πήγασου Πολίχνης σε ανδρικό επίπεδο, όπως και σε αυτό των Υποδομών, τον πρώην – επίσης – Ομοσπονδιακό κόουτς της Εθνικής Ομάδας Κ19, ο οποίος αναλαμβάνει τον διπλό και κρίσιμο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή και Team Manager της ανδρικής ομάδας, ενώ παράλληλα θα “τρέξει” και την τεχνική διεύθυνση της “κυανόλευκης” βολεϊκής Υποδομής.

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ερχόμενος για πρώτη φορά στον Σύλλογο, που υποστηρίζει παιδιόθεν, μίλησε στη BlueArena για τους ξεκάθαρους στόχους, που θέτει, ενόψει της ερχόμενης σεζόν ο Ηρακλής Θεοδώρου, σημειώνοντας:

“Πρώτα έγινα Ηρακλής και μετά βαφτίστηκα Ηρακλής! Ήθελα, όταν θα έλθω στην ομάδα μου, να είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία και θεωρώ ότι τώρα είναι.

Ο μεγάλος βολεϊκός Ηρακλής των τριών τελικών Champions League και των τόσων τίτλων, πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο του και ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι ένας και ξεκάθαρος: η επάνοδος στη Volley League!

Θα οργανωθούμε, θα δημιουργήσουμε και θα παλέψουμε για αυτόν τον σκοπό και δίνοντας – εκ παραλλήλου – μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της Υποδομής μας, θα επαναφέρουμε στον βολεϊκό χώρο της Ελλάδας τον Αυτοκράτορά του.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και επιθυμώ να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου”. 

 

Σχετικά Άρθρα

Xρυσομαλλίδης: “Ο Ηρακλής έχει την προοπτική της επισροφής εκεί, όπου ανήκει!”

Βόλει

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top