Από δικά του λάθη…

Ήττα στο τάι μπρέικ για τον Ηρακλή στη Μίκρα, στο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για “καθαρή” νίκη…

Βόλει, Ηρακλής

Όπως ακριβώς το λέει ο Αντρέι Κράβαρικ: “Χάνουμε δικά μας σετ, από δικά μας παιδιαριώδη λάθη και προσφέρουμε ψυχολογία τον αντίπαλο…”.

Αυτό το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο παιχνίδι της Μίκρας, με τον Άρη να επικρατεί με 3-2 του Ηρακλή, ο οποίος έχασε ευκαιρίες να “πάρει” σετ που ήταν δικά του και να “καθαρίσει το ματς πριν αυτό φτάσει στο τάι μπρέικ…

Ο Ημίθεος, μετά από καιρό, είχε στη διάθεσή του τον βασικό διαγώνιό του, Κώστα Μπαρδούκα, ο οποίος προσπάθησε, αλλά – όπως ήταν λόγικό – ήταν ανέτοιμος, λόγω της μακράς αποχής του.

Στο πρώτο σετ οι “κυανόλευκοι” φάνηκαν σταθεροί και ψύχραιμοι και κατόρθωσαν να το ελέγξουν προς το τέλος του, φτάνοντας στο υπέρ τους 24-26.

Στο δεύτερο, είχαν ξεκάθαρη ευκαιρία για επικράτηση, όμως τα σημαντικά λάθη του οδήγησαν στο 27-25 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Άγγελου Αγγελή μπορούσε να τελειώσει το τρίτο σετ, ήταν όμως ασταθής και αυτό πήρε παράταση και έκλεισε υπέρ των “κιτρίνων” με 29-27.

Στο τέταρτο σετ ο “Γηραιός” ήταν σοβαρός και επιβλητικός και επικράτησε άνετα, με 21-25.

Όμως, στο καθοριστικό τάι μπρέικ ο Ηρακλής δεν είχε την ίδια απόδοση και με πολλά λάθη σε υποδοχή και επίθεση, υπέκυψε εύκολα με 15-11, για το τελικό 3-2 στα σετ.

Τα σετ:

24-26, 27-25, 29-27, 21-25, 15-11 (3-2).

Σχετικά Άρθρα

Xρυσομαλλίδης: “Ο Ηρακλής έχει την προοπτική της επισροφής εκεί, όπου ανήκει!”

Βόλει

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top