Aδαμίδης: “Στο βόλεϊ βάζουμε τις βάσεις για την επιστροφή μας” (vid)

Η τοποθέτηση του “κυανόλευκου” εκπροσώπου στη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Βόλει, Ηρακλής

O Αλέξης Αδαμίδης εκπροσώπησε τον βολεϊκό Ημίθεο στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Pre League και δήλωσε:

«Νομίζω είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας. Είναι γνωστή η συνεισφορά του Ηρακλή στο ελληνικό βόλεϊ. Μετά από μια μεγάλη περίοδο διοικητικής και οικονομικής ταλαιπωρίας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την αρωγή του Αντρέϊ Κράβαρικ ευελπιστούμε ότι θα συμμετάσχουμε αξιοπρεπώς στη Preleague και να βάλουμε τις βάσεις προκειμένου να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκει ο Ηρακλής».

Όσο για το μέλλον και το πόσο μακρινό ή κοντινό είναι το σενάριο να ξαναδούμε τον Ηρακλή να πρωταγωνιστεί ξανά στο ελληνικό βόλεϊ ο παράγοντας του «Γηραιού» τόνισε «Έχουμε δυο σημαντικά δεδομένα. Το ένα είναι ότι ο Ηρακλής έχει βολεϊκούς φιλάθλους που είναι διψασμένοι να ξαναδούν ψηλά την ομάδα τους. Το δεύτερο δεδομένο που έχουμε είναι ότι έγιναν λάθη από την δική μας πλευρά. Την οικογένεια του Ηρακλή. Διοικητικά και οικονομικά. Λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Με βάση αυτό και την δεδομένη στήριξη του κόσμου του Ηρακλή, νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα. Να βάλουμε τις βάσεις αρχικά και μετά βλέπουμε τι θα έρθει. Ο Ηρακλής ξανά προς την δόξα τραβά».

Το βίντεο των δηλώσεων, μέσα από το volleyplanet.gr:

Σχετικά Άρθρα

Xρυσομαλλίδης: “Ο Ηρακλής έχει την προοπτική της επισροφής εκεί, όπου ανήκει!”

Βόλει

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top